Μηχανισμοί Ψαρέματος

Μηχανισμοί Ψαρέματος

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 120

Ενεργά φίλτρα

 • Μηχανισμός Aura

  Από Τιμή 20,00 €

  Μηχανισμός Aura από την Okuma, κατασκευασμένος, με σύστημα φρένων πολλαπλών δίσκων, Pick Up αλουμινίου Heavy Duty, ανοδιώμενη μπομπίνα αλουμινίου με σύστημα LCS και τεχνολογία κυκλωνικής ροής. Διαθέτει επίσης σώμα και ρότορα από υλικό Carbon κατά της διάβρωσης με κεντρικό γρανάζι υψηλής ακρίβειας.

 • Μηχανισμός Fuego LT

  Από Τιμή 109,00 €

  Μηχανισμός Fuego LT από την Daiwa, κατασκευασμένος από υλικό Carbon DS5, με μηχανισμό ελαφρύτερο αλλά ταυτόχρονα και δυνατότερο χάρη στον γραφίτη και το ABS που διαθέτει. Επίσης δεν υπάρχει κίνδυνος από διάβρωση καθώς τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του δεν είναι μέταλλα. Περιλαμβάνει ένα γρανάζι κίνησης μεγαλύτερου μεγέθους από το κανονικό το οποίο αυξάνει την δύναμη ενώ το σύστημα φρένων ATD λειτουργεί αμέσως και εφαρμόζει την επιλεγμένη δύναμη στη μπομπίνα.

 • Μηχανισμός Prorex X LT2500 της DAIWA έχει χαμηλό βάρος, μεγάλη διάρκεια ζωής και περισσότερη δύναμη από ποτέ. Ζυγίζει 175 γρ και είναι από τα πιο ελαφριά μοντέλα της αγοράς.

 • Μηχανισμός Surf 8K

  Τιμή 97,00 €

  Μοντέλο Surf 8K από την Okuma, κατασκευασμένο με σύστημα κυκλωνικής ροής για την προστασία από υγρασία και διάβρωση από θαλασσινό νερό. Διαθέτει σύστημα φρένων πολλαπλών δίσκων με Drag Washes, 5+1 ανοξείδωτα ρουλεμάν κλειστού τύπου, μασίφ Pick Up αλουμινίου Heavy Duty και κεντρικό γρανάζι υψηλής ακρίβειας.

 • Το φινίρισμα σε μαύρα ματ με πινελιές στο χρώμα του μετάλλου θα σας τραβήξουν αρχικά την προσοχή σ'αυτό τον μηχανισμό. Μοιάζει ακριβός....αλλά δεν είναι! Διαθέτει μπομπίνα αλουμινίου και τεράστια δύναμη. ΟΙ ειδικά σχεδιασμένος ρότορας περιστρέφετε με μοναδική απαλότητα και το ρουλεμάν roller συνεργάζονται αρμονικά με τα γρανάζια και προσφέρουν εξαιρετική λειτουργία ισάξια μηχανισμών πολύ υψηλότερης τιμής.

 • Μηχανισμός Daruma...

  Τιμή 62,00 €

  Μηχανισμός Daruma της Sim Engineering. Ένας δυνατός και στιβαρός μηχανισμός για συρτή και φύλακα, με πολύ καλή σχέση ποιότητας και τιμής. Διαθέτει μπρούτζινο κεντρικό γρανάζι, σύστημα φρένων από αλουμίνιο, ισορροπημένο χερούλι από αλουμίνιο και μεγάλη λαβή από EVA υλικό.

 • Μηχανισμός ιδανικός για Slow Jigging, Jigging, Inchiku και Cabura. Έχει αρκετά γρήγορη ταχύτητα 1:6.0 και είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας υλικά και εξαρτήματα που διασφαλίζουν την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του.

 • Μηχανάκι ιδανικό για Light Jigging, Slow Jigging, Inchiku, Cabura και Tai Rubber. Είναι πολύ γρήγορο, με ταχύτητα 1:6.3 και έχει πολύ ελαφρύ, αλλά παράλληλα ανθεκτικό σώμα αλουμινίου και ενισχυμένα μηχανικά μέρη που εγγυώνται μεγάλη αντοχή και δύναμη. 

 • Μηχανισμός Crossfire LT Daiwa

  Από Τιμή 40,00 €

  Στον  ανανεωμένος μηχανισμός Crossfire LT της  Daiwa θα παρατηρήσετε το χαμηλό βάρος του καθώς και την κατασκευή που βασίζεται στο concept LT. Η δύναμη του προσδίδει το υλικό Carbon DSS είναι καλό παράδειγμα της τεχνοτροπίας LT: Light, but Tough (Ελαφριά, αλλά Σκληρά). 

 • Μηχανισμός δεσίματος αγκιστριών με μπαταρίες 2xΑΑ της UNO και θήκη μεταφοράς. Μπορεί να καλύψει το μέγεθος αγκιστριών 2 έως 8. Ο μηχανισμός αυτός είναι κατάλληλος για δέσιμο πετονιών διαμέτρου 0,05-0,40cm.

 • Η νέα σειρά μηχανισμών συρτής QICK 4SD αποτελείται από δύο μεγέθη που διατίθενται με μετρητή πετονιάς. Με σώμα και πλευρικές πλάκες από γραφίτη, μπομπίνα αλουμινίου και φρένο με πολύ ομαλή λειτουργεία αποτελούν πολύ δυνατά και σταθερά μηχανάκια ιδανικά για απαιτητικές τεχνικές, όπως το ψάρεμα Συρτής και Φύλακα.

 • Μηχανισμός συρτής QUICK 2 SD 20 της D.A.M ιδανικός για νέους και περιστασιακούς ψαράδες θα αποτελείται μια άριστη επιλογή σε αρκετά χαμηλό κόστος. Διαθέτει σώμα με πλευρικές πλάκες από γραφίτη, υλικό που χαμηλώνει το βάρος και αυξάνει τα επίπεδα ανθεκτικότητας. Το χερούλι αλουμινίου και η λαβή Rubber, μεγαλώνουν τα επίπεδα αντοχής και επαφής μας με τον μηχανισμό.

 • Πολύ γρήγορο μηχανάκι Baitcast, με ταχύτητα 1:9,3 , κατασκευασμένο από εξαρτήματα υψηλής ποιότητας. Διαθέτει 11 ρουλεμάν στο σύνολο και συγκεκριμένα τα ρουλεμάν που βρίσκονται στον άξονα της μπομπίνας είναι Ιαπωνικής προέλευσης. Έχει αρκετή χωρητικότητα μπομπίνας και μεγάλη αντοχή φρένων. 

 • Ο μηχανισμός Morethan 3012H 2017 της Daiwa είναι κατασκευασμένος από άκαμπτο αλουμίνιο. Ισχυρός, δυνατός και με μεγάλη διάρκεια ζωής. Ομαλή λειτουργία και απόλυτο συντονισμό όλων των μηχανικών μερών, κάτω από μέγιστη άσκηση δύναμης στη μανιβέλα.