Μηχανισμοί Ψαρέματος

Μηχανισμοί Ψαρέματος

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 105

Ενεργά φίλτρα

 • Ο μηχανισμός Salty Strike της Sim είναι κατάλληλος για light jigging, inchiku, cabura και tai rubber. Είναι πολύ γρήγορο, με ταχύτητα 1:6,3 και έχει πολύ ελαφρύ και ανθεκτικό σώμα αλουμινίου και ενισχυμένα μηχανικά μέρη που εγγυώνται μεγάλη αντοχή και δύναμη.  

 • Ο μηχανισμός Airity LT της Daiwa συνδυάζει την απόλυτη ανθεκτικότητα και τη δύναμη ανάκτησης του concept MQ με το σχεδιασμό LT. Ένας ελαφρύς μηχανισμός που προσφέρει την υψηλότερη ευαισθησία και φροντίζει για μια μεταξένια ομαλή λειτουργία. Το εργονομικό κουμπί Hi-Grip επιτρέπει ασφαλή χειρισμό ακόμη και με βρεγμένα χέρια. Η υψηλή επίδοση με το σύστημα φρένων Automatic Tournament Drag(ATD) παρέχει μεγαλύτερη αντίσταση στην αρχή και πιο προοδευτική δράση μετά.

 • Μηχανισμός Aura

  Από Τιμή 20,00 €

  Μηχανισμός Aura από την Okuma, κατασκευασμένος, με σύστημα φρένων πολλαπλών δίσκων, Pick Up αλουμινίου Heavy Duty, ανοδιώμενη μπομπίνα αλουμινίου με σύστημα LCS και τεχνολογία κυκλωνικής ροής. Διαθέτει επίσης σώμα και ρότορα από υλικό Carbon κατά της διάβρωσης με κεντρικό γρανάζι υψηλής ακρίβειας.

 • Το μικρό «θηρίο» Sienna 500FG της  Shimano είναι κατασκευασμένος από XT-7 υλικό για μεγάλη ανθεκτικότητα, πιο ελαφρύς καθώς και με τέσσερα ρουλεμάν σε συνδυασμό με την τεχνολογία Dyna-Balance προσφέρουν ομαλή λειτουργία και απόλυτη ισορροπία.

 • Ο μηχανισμός Cavala 5S της Okuma είναι στιβαρός, συμπαγής, εύκολος, με εργονομικά σχεδιασμένη λαβή για άσκηση μεγάλων δυνάμεων, κατά την μάχη. Αθόρυβος μηχανισμός, μεγάλου μεγέθους(10εκ) μανιβέλα, η περιστροφή της οποίας υποστηρίζεται από ένα μετωπικό γρανάζι επαφής μειώνοντας την αντίσταση κατά 50%.

 • Μηχανισμός Crossfire LT Daiwa

  Από Τιμή 40,00 €

  Στον  ανανεωμένος μηχανισμός Crossfire LT της  Daiwa θα παρατηρήσετε το χαμηλό βάρος του καθώς και την κατασκευή που βασίζεται στο concept LT. Η δύναμη του προσδίδει το υλικό Carbon DSS είναι καλό παράδειγμα της τεχνοτροπίας LT: Light, but Tough (Ελαφριά, αλλά Σκληρά). 

 • Μηχανισμός Laguna LT Daiwa

  Από Τιμή 53,00 €

  Το Laguna LT της Daiwa είναι το τελευταίο μοντέλο στην σειρά LT. Έχει σχεδιαστεί για ψαράδες όλων των επιπέδων στον κόσμο της υψηλής τεχνολογίας των περιστρεφόμενων κυλίνδρων. Λίγοι μηχανισμοί σε αυτή την τιμή έχουν 3 ρουλεμάν.

 • Μηχανισμός Legalis LT

  Από Τιμή 76,00 €

  Μηχανισμός Legalis LT από την Daiwa, κατασκευασμένος από συνθετικό υλικό DS5 Carbon και τεχνολογία Touch Digigear II όπου περιλαμβάνει ένα γρανάζι κίνησης μεγαλύτερου μεγέθους από το κανονικό για αύξηση της δύναμης ανάκτησης και διάρκειας ζωής του μηχανισμού. Διαθέτει επίσης σύστημα φρένων ATD και ρουλεμάν 5+1.

 • Μηχανισμός Sedona FI

  Από Τιμή 70,00 €

  Μηχανισμός Sedona FI από την Shimano, κατασκευασμένος από 3 ανοξείδωτα ρουλεμάν και 1 Roller που διασφαλίζουν μέγιστη απόδοση. Διαθέτει επίσης σύστημα κατανομής Verispeed II που βελτιώνει την απόδοση στις βολές. Ο πιο προσιτός μηχανισμός Shimano με γρανάζια Hagane και μπομπίνα Cold Forged AR-C.

 • Μηχανισμός FX 1000

  Τιμή 23,00 €

  Ο μηχανισμός FX 1000 της Shimano είναι ένας οικονομικός αποδοτικός μηχανισμός. Τώρα με συμπλέκτη κυλίνδρων, καρούλι πρόωσης και αυξημένο αριθμό ρουλεμάν, θα έχετε περισσότερες λειτουργίες απόδοσης σε εξαιρετική τιμή.

 • Ο Μηχανισμός Sienna 1000 της Shimano είναι κατασκευασμένος από XT-7 υλικό για μεγάλη ανθεκτικότητα, πιο ελαφρύς καθώς και με περισσότερα ρουλεμάν για ακόμα ομαλότερη λειτουργεία. Το σύστημα κατανομής πετονιάς «Propulsion Line Management System» θα συμβάλλει επίτευξη μακρινών ρίψεων εξαλείφοντας τυχόν μπερδέματα. 

 • Μηχανισμός Fuego LT

  Από Τιμή 109,00 €

  Μηχανισμός Fuego LT από την Daiwa, κατασκευασμένος από υλικό Carbon DS5, με μηχανισμό ελαφρύτερο αλλά ταυτόχρονα και δυνατότερο χάρη στον γραφίτη και το ABS που διαθέτει. Επίσης δεν υπάρχει κίνδυνος από διάβρωση καθώς τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του δεν είναι μέταλλα. Περιλαμβάνει ένα γρανάζι κίνησης μεγαλύτερου μεγέθους από το κανονικό το οποίο αυξάνει την δύναμη ενώ το σύστημα φρένων ATD λειτουργεί αμέσως και εφαρμόζει την επιλεγμένη δύναμη στη μπομπίνα.

 • Μηχανισμός Rockway 6000

  Τιμή 66,00 €

  Ο νέος μηχανισμός Rockway 6000 της Okuma ήρθε για να σε καταπλήξει, αφού συνδυάζει την εξαιρετική ποιότητα με την χαμηλή τιμή! Είναι ιδανικός για την τεχνική Surfcasting, συνδυάζοντας καινοτομίες, όπως σύστημα εξισορρόπησης ρότορα, τεχνολογία CFR και συμπαγές σώμα γραφίτη για να το κάνει ανθεκτικό στη διάβρωση, που μπορεί να προέλθει από το νερό της θάλασσας.

 • Μηχανισμός Wide Basal...

  Τιμή 179,00 €

  Ο μηχανισμός Taiwalk Widepower VT81 είναι ένας πολύ ποιοτικός μηχανισμός που διαθέτει μαγνητικά φρένα, σώμα από αλουμίνιο και λαβή EVA. Ο λόγος περιστροφής είναι 8,1 με ανάκτηση 99 εκ. ένα σημαντικό που τον κάνει πολύ ξεκούραστο στα βαθιά νερά.

 • Μηχανισμός Kona Sirius L

  Τιμή 170,00 €

  Μηχανισμός Kona Sirius L από την Grauvell, κατασκευασμένος από υλικό Ultra Alloy για προστασία από τη διάβρωση, 5 ρουλεμάν ανθεκτικά στη φθορά, ενισχυμένα γρανάζια για μεγαλύτερη αντοχή και μεγάλη λαβή μανιβέλας από EVA. Διαθέτει επίσης μεγάλου μεγέθους ροδέλες φρένου Carbon.

 • Μηχανισμός Ninja LT

  Από Τιμή 56,00 €

  Μηχανισμός Ninja LT από την Daiwa, κατασκευασμένος από πολυκαρμπονικό υλικό και σύστημα Light & Tough. Διαθέτει επίσης μικρομετρικό σύστημα φρένων πολλαπλών δίσκων, τεχνολογία Air Rotor και κεντρικό γρανάζι υψηλής αντοχής DigiGear.