Μηχανισμοί Ψαρέματος

Μηχανισμοί Ψαρέματος

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 115

Ενεργά φίλτρα

 • Μηχανάκι ιδανικό για Light Jigging, Slow Jigging, Inchiku, Cabura και Tai Rubber. Είναι πολύ γρήγορο, με ταχύτητα 1:6.3 και έχει πολύ ελαφρύ, αλλά παράλληλα ανθεκτικό σώμα αλουμινίου και ενισχυμένα μηχανικά μέρη που εγγυώνται μεγάλη αντοχή και δύναμη. 

 • Μηχανισμός ιδανικός για Slow Jigging, Jigging, Inchiku και Cabura. Έχει αρκετά γρήγορη ταχύτητα 1:6.0 και είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας υλικά και εξαρτήματα που διασφαλίζουν την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του.

 • Μηχανισμός Daruma...

  Τιμή 62,00 €

  Μηχανισμός Daruma της Sim Engineering. Ένας δυνατός και στιβαρός μηχανισμός για συρτή και φύλακα, με πολύ καλή σχέση ποιότητας και τιμής. Διαθέτει μπρούτζινο κεντρικό γρανάζι, σύστημα φρένων από αλουμίνιο, ισορροπημένο χερούλι από αλουμίνιο και μεγάλη λαβή από EVA υλικό.

 • Η νέα σειρά μηχανισμών συρτής QICK 4SD αποτελείται από δύο μεγέθη που διατίθενται με μετρητή πετονιάς. Με σώμα και πλευρικές πλάκες από γραφίτη, μπομπίνα αλουμινίου και φρένο με πολύ ομαλή λειτουργεία αποτελούν πολύ δυνατά και σταθερά μηχανάκια ιδανικά για απαιτητικές τεχνικές, όπως το ψάρεμα Συρτής και Φύλακα.

 • Μηχανισμός συρτής QUICK 2 SD 20 της D.A.M ιδανικός για νέους και περιστασιακούς ψαράδες θα αποτελείται μια άριστη επιλογή σε αρκετά χαμηλό κόστος. Διαθέτει σώμα με πλευρικές πλάκες από γραφίτη, υλικό που χαμηλώνει το βάρος και αυξάνει τα επίπεδα ανθεκτικότητας. Το χερούλι αλουμινίου και η λαβή Rubber, μεγαλώνουν τα επίπεδα αντοχής και επαφής μας με τον μηχανισμό.

 • Πολύ γρήγορο μηχανάκι Baitcast, με ταχύτητα 1:9,3 , κατασκευασμένο από εξαρτήματα υψηλής ποιότητας. Διαθέτει 11 ρουλεμάν στο σύνολο και συγκεκριμένα τα ρουλεμάν που βρίσκονται στον άξονα της μπομπίνας είναι Ιαπωνικής προέλευσης. Έχει αρκετή χωρητικότητα μπομπίνας και μεγάλη αντοχή φρένων. 

 • Ο μηχανισμός Morethan 3012H 2017 της Daiwa είναι κατασκευασμένος από άκαμπτο αλουμίνιο. Ισχυρός, δυνατός και με μεγάλη διάρκεια ζωής. Ομαλή λειτουργία και απόλυτο συντονισμό όλων των μηχανικών μερών, κάτω από μέγιστη άσκηση δύναμης στη μανιβέλα.

 • Μηχανισμός Ballistic LT

  Από Τιμή 245,00 €

  Ο μηχανισμός Ballistic LT της Daiwa επανασχεδιάστηκε για να μειωθεί το βάρος του,να αυξηθεί η αντοχή του και να είναι πιο συμπαγείς.Έχει 7 ρουλεμάν που παρέχει άψογη λειτουργία και μεγάλες αποδόσεις. Ο ρότορας του μηχανισμού ζυγίζει έως 15% λιγότερο ενώ κατανέμει την ένταση πιο ομοιόμορφα και παρέχει περισσότερη δύναμη.

  ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΧΩΤΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΑΡΟΣ ΦΡΕΝΑ
  2000XH 6.2:1 0.23mm/150m 165gr 5kg
  2500 6.2:1 0.16mm/150m 180gr 10kg
  3000CXH 6.2:1 0.33mm/150m 185gr 10kg
  4000CXH 6.2:1 0.37mm/150m 225gr 12kg
  5000CXH 6.2:1 0.40mm/150m 230gr 12kg
  6000DH 6.2:1 0.43mm/150m 315gr 12kg

 • Μηχανισμός Coyote Sim...

  Από Τιμή 32,00 €

  Ολοκληρωμένη σειρά μηχανισμών που αποτελείται από πολλά μεγέθη. Τα πιο μικρά είναι ιδανικά για Εγγλέζικο, LRF και Spinning, ενώ τα μεγαλύτερα για Casting και καθετή από σκάφος. Έχουν στιβαρή κατασκευή και υλικά υψηλής ποιότητας.

 • Μηχανισμός Fuego LT

  Από Τιμή 109,00 €

  Μηχανισμός Fuego LT από την Daiwa, κατασκευασμένος από υλικό Carbon DS5, με μηχανισμό ελαφρύτερο αλλά ταυτόχρονα και δυνατότερο χάρη στον γραφίτη και το ABS που διαθέτει. Επίσης δεν υπάρχει κίνδυνος από διάβρωση καθώς τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του δεν είναι μέταλλα. Περιλαμβάνει ένα γρανάζι κίνησης μεγαλύτερου μεγέθους από το κανονικό το οποίο αυξάνει την δύναμη ενώ το σύστημα φρένων ATD λειτουργεί αμέσως και εφαρμόζει την επιλεγμένη δύναμη στη μπομπίνα.

 • Μηχανισμός The Beast 6000 της Sim Engineering ιδανικός για Surfcasting με πρωτοποριακό φρένο, το οποίο αποτελείται από τις κλασικές ροδέλες, αλλά από ένα σύστημα σιαγόνων που δίνει εντυπωσιακή δύναμη με Max Drag 20kg.

 • Μηχανισμός...

  Από Τιμή 220,00 €

  Δυνατά μηχανάκια με γρήγορη ταχύτητα 1:4.5. Ο κορμός τους και η μπομπίνα τους είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, ενώ το κεντρικό τους γρανάζι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι.

 • Μηχανισμός Taro...

  Τιμή 26,00 €

  Μηχανισμός Taro 45(trolling) της Sim Engineeringείναι ένα από τα αξιόπιστα μηχανάκια της οικονομικής κατηγορίας, κατάλληλο για την τεχνική της συρτής. Διαθέτει μοχλό για την εναλλαγή από Free Spool σε πλήρη φρένα, γρανάζι από ανοξείδωτο ατσάλι και ισορροπημένο δεξί χερούλι  από βαμμένο αλουμίνιο.

 • Μηχανισμός AIKO 200 της Sim Engineeringιδανικό για slow Jigging. Πολύ γρήγορο, με ταχύτητα 1:6.4 και με διπλά carbon φρένα, με δύναμη 18 kg. Διαθέτει 8 ρουλεμάν από ανοξείδωτο ατσάλι, μακρύ εργονομικό χερούλι, σε σχήμα μπίλιας και σώμα αλουμινίου.  

 • Μηχανισμός  VADO-R της Black Diamond είναι ιδανικός για ψαρέματα baitcasting, light jigging, vertical jigging αλλά και για ψάρεμα τύπου karuba jigging και slider. Έχει λαβή αλουμινίου με φελό EVA και ισχυρά ρυθμιζόμενα μαγνητικά φρένα μέγιστης απόδοσης 5 kg. Διαθέτει 7+1 ανοξείδωτα ρουλεμάν και περιστροφή 6.3:1 για γρήγορη ανάκτηση στο ψάρεμα. Χωρητικότητα πετονιάς:0,28mm-150m  

 • Μηχανισμός Crossfire LT Daiwa

  Από Τιμή 40,00 €

  Στον  ανανεωμένος μηχανισμός Crossfire LT της  Daiwa θα παρατηρήσετε το χαμηλό βάρος του καθώς και την κατασκευή που βασίζεται στο concept LT. Η δύναμη του προσδίδει το υλικό Carbon DSS είναι καλό παράδειγμα της τεχνοτροπίας LT: Light, but Tough (Ελαφριά, αλλά Σκληρά).