Λίστα προϊόντων ανά εταιρία XZoga

Υπάρχουν 7 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-7 από σύνολο 7
 • Καλάμι Blastino 88MHF2

  Τιμή 180,00 €

  Το καλάμι Blastino της XZoga με Medium-Heavy action, έχει τη δυνατότητα να καλύψει βολές με τεχνητά δολώματα, αλλά και με ελαφριούς πλάνους βάρους από 30 έως 40 γραμμαρίων. Έχει μεγάλη απόδοση σε ψάρεμα, τόσο από την ακτή όσο και από προβλήτες, σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπου απαιτείται επιπρόσθετη δύναμη.

 • Νήμα KEVLAR J9 XZOGA

  Τιμή 11,00 €

  Νήμα KEVLAR J9 της XZOGA για όλους τους τύπους δεσίματος αγκιστριών, σιλικόνες και όπου αλλού θέλετε. Πολύ ανθεκτικό στην τριβή σε 160lb, 200lb σε 10μέτρα και 7μέτρα.

 • Καλάμι Rod Japan XZOGA

  Τιμή 150,00 €

  Το καλάμι Rod Japan - S75MH2 της XZOGA είναι σχεδιασμένο με χρώματα νέας γενιάς, απλό και λιτό design. Εξοπλισμένο με 100% εξαρτήματα Japan Fuji και δράση ακριβείας Power Transmission Fighting. Είναι κατασκευασμένο με την τεχνολογία SS και έχει μεγάλη και εξαιρετική ευαισθησία για να δίνει ένα διαφορετικό επίπεδο εμπειρίας στο ψάρεμα. 

 • Καλάμι Rob BBX-SFC

  Από Τιμή 350,00 €

  Το Καλάμι Rod BBX-SFCτης XZOGA είναι κατασκευασμένο κατά 99% από μικρο-ίνες γραφίτη δεύτερης γενιάς. Το καλάμι αποτελείται από ένα, ενιαίο στέλεχος και διαιρούμενη λαβή, η οποία αφήνει εκτεθειμένο το μεγαλύτερο μέρος του blank. Το blank είναι ενισχυμένο,με αποτέλεσμα να παρέχει σε συγκεκριμένα σημεία του καλαμιού, μεγαλύτερη δύναμη, χωρίς να αυξάνει το βάρος του.

 • Καλάμι Python

  Τιμή 275,00 €

  Το καλάμι Python της Xzoga μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες τεχνικές, από ελαφρύ Shore Jigging μέχρι σε βαρύ Spinning.

 • Καλάμι Mastery

  Από Τιμή 166,00 €

  Το καλάμι Mastery της XZoga είναι ένα κατάλληλο εργαλείο τόσο για την τεχνική Spinning, όσο και για Shore Jigging.