Κολάρα Φέρμας

Κολάρα Φέρμας

Υπάρχουν 6 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-6 από σύνολο 6

Ενεργά φίλτρα

  • Μειωμένη τιμή

  Κολάρο φέρμας Beeper with...

  Κανονική τιμή 149,90 € Τιμή 127,00 €

  Κολάρο φέρμας Beeper with remote control της Multisound. Εκπέμπει ήχους συχνοτήτων 3.000 Hz, συχνότητα η οποία είναι η καλύτερα ανιχνεύσιμη από το ανθρώπινο αυτί. Ιδιαίτερα ανθεκτικό ακόμη και στην πιο σκληρή χρήση. 100%  αδιάβροχο.

  • Μειωμένη τιμή

  Κολάρο Canibeep Pro

  Κανονική τιμή 89,00 € Τιμή 70,00 €

  Το Canibeep Pro από την Num' Axes, είναι ένα 100% αδιάβροχο κολάρο φέρμας, που παρέχει δυνατότητες ρύθμισης της έντασης του ήχου, της ευαισθησίας και διαθέτει μεγάλη εμβέλεια ακουστικότητας. Λειτουργεί με μπαταρία λιθίου και διαθέτει 4 διαφορετικούς ήχους για έρευνα και φέρμα.

 • Κολάρο Canibeep Radio Pro

  Τιμή 160,00 €

  Το κολάρο φέρμας Canibeep Radio Pro από την Num' Axes, είναι 100% αδιάβροχο, διαθέτει χειριστήριο για τον έλεγχο του, και πιάνει εμβέλεια που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 150 μέτρα. Παρέχει στον κυνηγό την δυνατότητα ρύθμισης επανάληψης ήχου κάθε 5 λεπτά, της έντασης του ήχου καθώς και της ευαισθησίας του. Λειτουργεί με μπαταρία λιθίου μεγάλης διάρκειας, και διαθέτει 4 διαφορετικούς ήχους τόσο για έρευνα όσο και για φέρμα. 

  Διατίθεται σε 3 εκπληκτικά χρώματα. 

 • Κολάρο Beeper

  Τιμή 93,00 €

  Το κολάρο φέρμας Beeper της ιταλικής εταιρίας MultiSound, είναι 100% αδιάβροχο, έχει τη δυνατότητα εκπομπής ήχων συχνοτήτων 3000Hz, ενώ παράλληλα ο κυνηγός μπορεί να ρυθμίσει την χρονική διάρκεια μεταξύ των ήχων στην έρευνα, αλλά και την ευαισθησία του ήχου. Παράγει 4 διαφορετικούς ήχους κατά τη διάρκεια της φέρμας και της έρευνας, οι οποίοι μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, όπως επίσης και ήχους γερακιού και ορτυκιού.

 • GPS BS3000 Με Κολάρο BS993

  Τιμή 920,00 €

  Το GPS εντοπισμού σκύλου BS 3000 μαζί με το κολάρο BS 993 από την Bs Planet, αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για την φέρμα, την εκπαίδευση και τον εντοπισμό του σκύλου σας. Με προεγκατεστημένους οδικούς και τοπογραφικούς χάρτες Google Maps, με επίσημη άδεια από τη Google, σε συνδυασμό με το ελληνικό μενού, κάνει τη δουλειά του κυνηγού ακόμα πιο εύκολη. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα να το συνδέσετε με το ρολόι, το κινητό ή το tablet σας όταν αυτά έχουν εγκατεστημένο το λειτουργικό Android.

 • Κολάρο Scolopax 4

  Τιμή 200,00 €

  Το κολάρο φέρμας Scolopax 4 της ιταλικής εταιρίας Beretti, είναι 100% αδιάβροχο. Διαθέτει 16 διαφορετικούς ήχους για την αναζήτηση και 16 διαφορετικούς ήχους για το σταμάτημα του σκύλου, από τον ήχο του γερακιού, το κουδούνι της αγελάδας μέχρι και τον ήχο που κάνει ο μπούφος. Με την χρήση του μαγνητικού κλειδιού, που βρίσκεται μέσα στην συσκευασία του, μπορεί να γίνει η ενεργοποίηση ή η απενεργοποίηση του βομβητή, ενώ ο εσωτερικός ρυθμιστής ισχύος ρυθμίζεται με το κατσαβίδι που βρίσκεται και αυτό στην συσκευασία.