Λίστα προϊόντων ανά εταιρία UNO

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 16
 • Κοντοφύλακας 8807 Tai...

  Από Τιμή 3,30 €

  Νέο πρωτοποριακό μολύβι κοντοφύλακα, άριστα ζυγισμένο, με δύο ειδικά σχεδιασμένες και ενισχυμένες θηλές. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι διαθέτει και τρύπα, ώστε να μετατρέπεται εύκολα σε Tai Rubber. Διαθέτει γυαλιστερό μάτι και διατίθεται σε τέσσερα χρώματα και δύο μεγέθη.

 • Sissy Μολυβιού 2cm

  Τιμή 2,50 €

  Τα πασίγνωστα Sissy, είναι ένα από τα πιο χρήσιμα αναλώσιμα των φίλων του Casting. Ιδανικά για να προστατεύουμε την αρματωσιά μας, όταν θέλουμε το μολύβι μας να είναι ανεξάρτητο από το παράμαλο για να αποφεύγουμε μπερδέματα κατά την διάρκεια της ρίψης. Επίσης δίνουν πολύ καλή συμπεριφορά στην αρματωσιά μας μέσα στην θάλασσα, αφού το sissy αφήνει το περιθώριο σε ψάρια όπως οι τσιπούρες να τσιμπάνε το δόλωμα χωρίς να νιώθουν την αντίσταση από το μολύβι. Διαθέτουν ισχυρή παραμάνα ασφάλισης του μολυβιού και το μήκος τους είναι 2cm. Διατίθενται σε συσκευασία των 12 τεμαχίων.

 • Τα πασίγνωστα Sissy, είναι ένα από τα πιο χρήσιμα αναλώσιμα των φίλων του Casting. Ιδανικά για να προστατεύουμε την αρματωσιά μας, όταν θέλουμε το μολύβι μας να είναι ανεξάρτητο από το παράμολο για να αποφεύγουμε μπερδέματα κατά την διάρκεια της ρίψης. Επίσης δίνουν πολύ καλή συμπεριφορά στην αρματωσιά μας μέσα στην θάλασσα, αφού το sissy αφήνει το περιθώριο σε ψάρια όπως οι τσιπούρες να τσιμπάνε το δόλωμα χωρίς να νιώθουν την αντίσταση από το μολύβι. Διαθέτουν ισχυρή παραμάνα ασφάλισης του μολυβιού και το μήκος τους είναι 6cm. Διατίθενται σε συσκευασία των 6 τεμαχίων.

 • Καλαμαριέρα Pendio

  Τιμή 1,60 €

  Οι καλαμαριέρες της σειράς Pendio από την εταιρία UNO, αποτελούν μία οικονομική αλλά και ποιοτική λύση για το ψάρεμα καλαμαριών. Διατίθενται σε δύο μεγέθη και σε 5 διαφορετικά χρώματα. Διαθέτουν 100% σώμα φωσφόρου (Luminous Body), κόκκινα μάτια και διπλά ανοξείδωτα αγκύλια.

 • Καλαμαριέρα σε σχήμα γαρίδας, με φτερά στο πλάι και σώμα Glow. Διαθέτει μάτια φωσφόρου, στριφτάρι rolling που αποτρέπει τα μπερδέματα, κοφτερές βελόνες και εξωτερικό μολύβι σε σχήμα κατάλληλο για να μη σκαλώνει. Έχει τέλεια ισορροπία και ρεαλιστική πλεύση που ελκύει τα καλαμάρια.

 • Φακός κεφαλής με 7 led που ανάβουν είτε όλα μαζί, είτε τρία από αυτά ή μόνο το μεσαίο. Η κεφαλή του ρυθμίζεται σε γωνία έως και 180°. Διαθέτει πολύ καλή σχέση ποιότητας – τιμής. 

 • Η βυθιζόμενη σπίθα από την Uno Led, παράγει φως το οποίο είναι ικανό να προσελκύσει καλαμάρια που βρίσκονται σε μακρινή απόσταση. Αναβοσβήνει από την στιγμή που θα μπει στο νερό και μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 700 ώρες λειτουργίας. Η σπίθα του μπορεί να φτάσει μέχρι και περίπου 7 εκατοστά και είναι κατάλληλη για παραγάδι, καθετή και ψάρεμα καλαμαριών.

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε τον πράσινο και λευκό χρωματισμό. 

 • Η βυθιζόμενη σπίθα από την Uno Led, παράγει φως το οποίο είναι ικανό να προσελκύσει καλαμάρια που βρίσκονται σε μακρινή απόσταση. Αναβοσβήνει από την στιγμή που θα μπει στο νερό και μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 700 ώρες λειτουργίας. Η σπίθα του μπορεί να φτάσει μέχρι και περίπου 9 εκατοστά και είναι κατάλληλη για παραγάδι, καθετή και ψάρεμα καλαμαριών.

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε τον πράσινο χρωματισμό. 

 • Πλεξάνα UNO

  Από Τιμή 4,00 €

  Η πλεξάνα UNO έχει καθιερωθεί στο χώρο της επαγγελματικής αλιείας εδώ και πενήντα χρόνια. Πολλοί προσπάθησαν να την αντιγράψουν χωρίς επιτυχία. Συνδυάζει την Ιαπωνική τεχνογνωσία και την Γερμανική τεχνολογία. Η μοναδική της φόρμουλα αποτρέπει την απορρόφηση της υγρασίας, εξασφαλίζοντας μαλακή υφή και χαμηλή μνήμη για μεγάλο χρονικό διάστημα.