Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Sufix

Υπάρχουν 14 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-14 από σύνολο 14
  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Μεσινέζα XL Strong

  Από Τιμή 3,00 €

  Η μεσινέζα XL Strong της Sufix είναι ιδανική για casting, αφού εγγυάται λιγότερο στρίψιμο και μπερδέματα. Χάρη στην ειδική φόρμουλα με την οποία είναι φτιαγμένη έχει ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και είναι πολύ ανθεκτική στην τριβή. Διατίθεται σε καρούλια μήκους 100 και 600 μέτρων.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Πετονιά Professional (μάτσα)

  Από Τιμή 4,10 €

  Η πετονιά Professional είναι μία εξαιρετική επιλογή σε ποιότητα και οικονομία για επαγγελματίες, με την υπογραφή της SUFIX. Έχει όλα όσα απαιτεί ένα σωστό παραγάδι, είναι εξαιρετικά μαλακή για να στρώνει στη λεκάνη, ενώ έχει μεγάλη αντοχή στη φθορά. Διατίθενται σε 4 χρώματα (λευκό, πράσινο, μπλε και κίτρινο), σε διάφορες διαμέτρους και σε καρούλια μήκους 1000 μέτρων.

 • Νήμα SFX 8X Multicolor Sufix

  Από Τιμή 11,00 €

  Οκτάκλωνο πολύχρωμο νήμα εξαιρετικής ποιότητας, κατασκευασμένο από 100% Ιαπωνικές ίνες. Έχει λεία επιφάνεια ώστε να επιτυγχάνει μακρινές βολές και να είναι αθόρυβο καθώς περνάει μέσα από τους οδηγούς του καλαμιού. Η  μεγάλη αντοχή που έχει στον κόμπο σε συνδυασμό με την πολύ χαμηλή ελαστικότητα του που προσδίδουν άψογη απόδοση και μεγάλη ευαισθησία στα τσιμπήματα.  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Μεσινέζα Castable Fluorocarbon

  Από Τιμή 15,67 €

  To Castable Fluorocarbon της Sufix είναι 100% διάφανο και κυριολεκτικά εξαφανίζεται στο νερό! Κορυφαία πετονιά για casting αλλά και για spinning με απίστευτη δύναμη και αντοχή, που βυθίζεται γρήγορα και δεν βιρινιάζει. Διατίθεται σε καρούλια μήκους 150 μέτρων.

 • Μεσινέζα υψηλής αντοχής,σχεδόν μηδενικό τέντωμα.Κατασκευασμένο με ίνες Dyneema 100% .Το Matrix Pro διαθέτει PE WaxShield που προσφέρει απίστευτη ανθεκτικότητα και αντοχή στην τριβή.

 • Νήμα Sufix X8

  Τιμή 34,00 €

  Το νήμα x8 της Sufix αποτελείται από 8 ίνες HMPE και πρόκειται για ένα εξαιρετικό νήμα σε χαμηλή τιμή. Είναι ταυτόχρονα δυνατό αλλά και λεπτό, αντέχει στην φθορά, στους κόμπους και στο τέντωμα. Έχει κατασκευαστεί με βάση την τεχνολογία R8 Precision Braiding και έχει καρουλοποιηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εύκαμπτο και λείο, χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να επιτυγχάνει αθόρυβες και ακριβείς βολές σε μακρινές αποστάσεις. Είναι ιδανικό για Spinning και για Bait Casting μηχανισμούς. Διατίθεται σε σκούρο πράσινο χρώμα, σε διάφορες διαστάσεις και σε καρούλια μήκους 150 και 300 μέτρων.

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε τις διαστάσεις 0,148 χιλ., 0,165 χιλ. και 0,235 χιλ. και το καρούλι μήκους 300 μέτρων.

 • Μεσινέζα Synergy

  Τιμή 4,80 €

  Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από την Sufix και η θερμό-βιομηχανική επεξεργασία της προσδίδουν στην μεσινέζα Synergy, εντυπωσιακά μεγάλη αντοχή στον κόμπο και στην τριβή, 10 φορές μεγαλύτερη από τις περισσότερες πετονιές της ίδιας διαμέτρου. Είναι ιδανική για Surfcasting. Διατίθεται σε καρούλια μήκους 300 μέτρων.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Μεσινέζα Duraflex

  Από Τιμή 3,37 €

  Η πετονιά Duraflex από την Sufix, αποτελεί την πετονιά επόμενης γενιάς! Με την αποκλειστική φόρμουλα του έμπειρου κατασκευαστή Sufix, συνδυάζει τη μεγαλύτερη ευαισθησία, με την εξαιρετική δύναμη και αξιοπιστία. Επίσης είναι πολύ ανθεκτική στις βιρίνες. Διατίθεται σε καρούλια μήκους 100 μέτρων.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Μεσινέζα Ultra Knot

  Από Τιμή 4,34 €

  Πετονιά Ultra Knot της Sufix εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής. Διατίθεται σε καρούλια 250 μέτρων.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Πετονιά Elite

  Από Τιμή 6,62 €

  Η διάφανη πετονιά Elite από την Sufix διαθέτει ασυναγώνιστη δύναμη και αντοχή στον κόμπο, καθώς επίσης είναι κατάλληλη και για άριστες βολές. H επεξεργασία στην οποία υπόκειται απαλείφει στην κυριολεξία τη μνήμη της πετονιάς και την κάνει να έχει μια πραγματικά έξοχη απόδοση.

  Διατίθεται σε καρούλια μήκους 300 μέτρων.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Πετονιά Tritanium

  Τιμή 12,05 €

  Η πετονιά Tritanium της Sufix είναι μία εξαιρετικής ποιότητας πετονιά, ιδανική για τεχνική Surfcasting και όχι μόνο. Ανήκει στην κατηγορία monofilament και διαθέτει πολύ καλή αντοχή κατά της τριβής.

  Διατίθεται σε καρούλια μήκους 600 μέτρων.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Πετονιά Ultra Supreme

  Από Τιμή 6,62 €

  Η πετονιά Ultra Supreme από την Sufix έχει τη δύναμη και την αντοχή που χρειάζεται ακόμα και στα πιο απαιτητικά ψαρέματα τόσο σε γλυκά νερά όσο και στη θάλασσα. Έχει πιστοποιηθεί από τον παγκόσμιο οργανισμό IGFA, ως το προϊόν με άριστη σχέση ποιότητας – τιμής.

  Διατίθεται σε κίτρινο χρώμα που την κάνει να διακρίνεται εύκολα και σε καρούλια 600 μέτρων.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Πετονιά Advance

  Από Τιμή 9,64 €

  Η πετονιά Advance της Sufix είναι πολύ ανθεκτική στην τριβή και στη φθορά του χρόνου, εύκαμπτη, ευαίσθητη, χωρίς μνήμη και εύκολη στη χρήση. Διαθέτει ένα πολύ ισχυρό και ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα, που αποτελεί σύμπλεγμα μορίων HMPE και πολυαμιδίου, επεξεργασμένο με την Μαγνητική Διαδικασία Εξώθησης της Sufix. Ταυτόχρονα είναι μαλακή και ευαίσθητη, ιδανική για ακριβείς βολές. Το μισό σε δύναμη τράβηγμα, σε σχέση με άλλες πετονιές, αρκεί για να εξασφαλιστεί απόλυτος έλεγχος του τεχνητού, άμεση αντίληψη του τσιμπήματος και σφιχτός κόμπος στο αγκίστρι. Η καρουλοποίηση έχει γίνει με την ακριβή μέθοδο της Sufix G2 Precision Winding. Διατίθεται σε καρούλια μήκους 300 μέτρων.

 • Μεσινέζα Invisiline...

  Τιμή 12,00 €

  Η Invisiline Fluorocarbon της Sufix είναι μια εξαιρετικής ποιότητας 100% διαφανής πετονιά, η οποία χάρη στη σχεδόν μηδενική της αντανάκλαση στο νερό είναι πραγματικά αόρατη στο ψάρι. Λόγω της σύνθεσής της βυθίζεται 4 φορές γρηγορότερα από τις κοινές πετονιές και συγχρόνως έχει απίστευτη ελαστικότητα και αντοχή. Διατίθεται σε καρούλια 20 μέτρων.