Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Princeton Tec

Υπάρχουν 15 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-15 από σύνολο 15
 • Φακός Κεφαλής Apex...

  Τιμή 190,00 €

  Ο φακός κεφαλής Apex Rechargeableαπό την Priceton Tec, είναι στεγανός στο 1 μέτρο και ιδιαίτερα εύκολος στην χρήση του. Δέχεται επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, έχει 4 δυνατά Led καθώς και 3 σκάλες έντασης.

  Διατίθεται σε μαύρο χρώμα.

 • Φακός Κεφαλής Sync

  Τιμή 35,90 €

  Ο φακός κεφαλής Sync από την Princeton Tec, είναι στεγανός και ιδιαίτερα εύκολος στην χρήση του, με 3 κλίμακες έντασης και 1 Led κόκκινης δέσμης.

  Στο κατάστημα μας θα τον βρείτε σε μαύρο χρώμα.

  • Μειωμένη τιμή

  Φακός Κεφαλής Quad

  Κανονική τιμή 44,90 € Τιμή 41,00 €

  Ο φακός κεφαλής Quad από την Priceton Tec, είναι στεγανός και ιδιαίτερα εύκολος στην χρήση του, με 3 κλίμακες έντασης. Διατίθεται σε μαύρο χρώμα.

 • Φακός Κεφαλής Remix

  Τιμή 48,90 €

  Ο αδιάβροχος φακός κεφαλής Remix από την Priceton Tec, είναι στεγανός μέχρι το 1 μέτρο. Διατίθεται σε μαύρο χρώμα και λειτουργεί με 3 αλκαλικές μπαταρίες ΑΑΑ.

 • Φακός Κεφαλής Vizz

  Τιμή 61,90 €

  Ο φακός κεφαλής Vizz από την Priceton Tec, είναι στεγανός έως 1 μέτρο και εξαιρετικά ελαφρύς μόλις 92 γραμμάρια. Έχει 3 κλίμακες έντασης led και λειτουργία SOS για μακρινές και κοντινές αποστάσεις. Παράγει λευκό φως με διάρκεια μέχρι και 160 ώρες λειτουργίας, στην χαμηλή κλίμακα. Διατίθεται σε κόκκινο χρώμα και λειτουργεί με 3 αλκαλικές μπαταρίες ΑΑΑ.

 • Φακός Κεφαλής Eos

  Τιμή 50,90 €

  Ο στεγανός φακός κεφαλής Eos από την Priceton Tec, είναι ένα ιδιαίτερα ευκολόχρηστο και ελαφρύ προϊόν. Έχει 3 κλίμακες έντασης led και λειτουργία SOS για μακρινές και κοντινές αποστάσεις. Παράγει λευκό φως με διάρκεια μέχρι και 50 ώρες λειτουργίας, στην χαμηλή κλίμακα. Διατίθεται σε πορτοκαλί χρώμα και λειτουργεί με μπαταρίες 3 αλκαλικές μπαταρίες ΑΑΑ, αλλά και με μπαταρίες λιθίου.

 • Φακός Κεφαλής Fuel

  Τιμή 27,00 €

  Ο φακός κεφαλής Fuel από την Priceton Tec, παράγει λευκό φως με διάρκεια μέχρι και 146 ώρες λειτουργίας σε μέτρια χρήση. Έχει 4 Led λάμπες για μακρινές και κοντινές αποστάσεις. Διατίθεται σε μαύρο και κίτρινο χρώμα.

 • Ο στεγανός φακός κεφαλής Remix Plus από την Priceton Tec, είναι ένα ιδιαίτερα ευκολόχρηστο και ελαφρύ προϊόν. Έχει 2 κλίμακες έντασης led για μακρινές και κοντινές αποστάσεις. Παράγει λευκό φως με διάρκεια μέχρι και 100 ώρες λειτουργίας, στην χαμηλή κλίμακα. Διατίθεται σε μαύρο χρώμα και λειτουργεί με 4 μπαταρίες ΑΑΑ.

 • Φακός Κεφαλής Byte

  Τιμή 26,90 €

  Ο φακός κεφαλής Byte από την Priceton Tec, είναι στεγανός και ιδιαίτερα εύκολος στην χρήση του, με 3 κλίμακες έντασης. Διατίθεται σε μαύρο, κόκκινο και άσπρο χρώμα.

 • Φακός Χειρός Eclipse

  Τιμή 13,50 €

  Ο φακός χειρός Eclipse από την Priceton Tec, είναι ένα ιδιαίτερα ευκολόχρηστο και ελαφρύ προϊόν, για άνετη και ξεκούραστη μεταφορά. Παράγει λευκό φως με διάρκεια ζωής μέχρι και 10.000 ώρες λειτουργίας. Διατίθεται σε 3 υπέροχα χρώματα: μπλε, κίτρινο και μαύρο.

 • Ο υποβρύχιος φακός χειρός Sector 7 από την Princeton Tec, διαθέτει σύστημα κλειδώματος του διακόπτη που εμποδίζει την ακούσια ενεργοποίησή του και διακόπτη σκανδάλης. Είναι πολύ εύκολος στη χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και με γάντια. Διατίθεται σε τρία χρώματα, κίτρινο, μαύρο και μπλε.

 • Ο υποβρύχιος φακός χειρός League, από την Princeton Tec, είναι αδιάβροχος και στεγανός για βάθος έως και 100 μέτρα. Είναι κατάλληλος για το camping, το ψάρεμα, το ψαροτούφεκο και τις καταδύσεις σας, κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας υλικά. Ο μέγιστος χρόνος συνεχούς λειτουργίας του φακού είναι 10 ώρες.

 • Καταδυτικός φακός υψηλής αποδοτικότητας με λαμπτήρα Xenon, κατασκευασμένος από την Αμερικάνικη εταιρία Princeton Tec, σε 3 χρώματα (μπλε-κίτρινο-μαύρο).

 • Ο καταδυτικός φακός TEC-400 είναι κατασκευασμένος από την αμερικάνικη εταιρία Princeton Tec είναι ιδιαίτερα υψηλής αποδοτικότητας. Διατίθεται σε δύο χρώματα, κίτρινο και μαύρο.