Καραμπίνες

Καραμπίνες

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 34

Ενεργά φίλτρα

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Καραμπίνα MonteFeltro Extra...

  Κανονική τιμή 1.710,00 € Τιμή 1.100,00 €

  Η καραμπίνα MonteFeltro Extra Light της Benelli διαθέτει έναν εξαιρετικά πρωτοπόρο και εύκολο μηχανισμό που την κάνει ιδιαίτερα αγαπητή στους οπαδούς του κυνηγιού και της σκοποβολής. H συγκεκριμένη έκδοση της διαθέτει ξύλο χαμηλού βάρους που την κάνει ελαφριά.

 • Η ημιαυτόματη καραμπίνα Super Black Eagle 3 Best comfort της Benelli δίνει τέλος στις γρατζουνιές και στις σκουριές στις κάνες. Η προστατευτική βαφή δίνει στο όπλο ανίσταση κατά της διάβρωσης, τριβής και φθοράς.

 • Καραμπίνα Xlr 5 Velocity

  Τιμή 1.990,00 €

  Η καραμπίνα Xlr 5 Velocity από την Fabarm συγκεντρώνει χαρακτηριστικά που δεν έχουν συνυπάρξει ξανά σε μία καραμπίνα. Διαθέτει ρυθμιζόμενη υπερυψωμένη ρίγα, ρυθμιζόμενη σκανδάλη και ρυθμιζόμενο κοντάκι. Το μήκος της θαλάμης της είναι 70 χιλιοστά και έχει 5 τσοκ τύπου HYPERBOLIC EXIS HP και μεγέθους 97χιλ. Ο κυνηγός μπορεί με εύκολο τρόπο να τοποθετήσει βαρίδια για να ρυθμίσει το ζύγισμα της. Διατίθεται με βαλίτσα μεταφοράς ADAPTIVE.

 • Καραμπίνα Xlr Bulrush Max 5

  Τιμή 1.665,00 €

  Η καραμπίνα Xlr Bulrush Max 5 από την Fabarm είναι ένα ημιαυτόματο όπλο, σε σχέδιο παραλλαγής, με 5 εσωτερικά τσοκ και κάννη μήκους 71 και 76 εκατοστών. Διατίθεται με την βαλίτσα μεταφοράς της.

  • Μειωμένη τιμή

  Καραμπίνα XLR Columba Palumbus

  Κανονική τιμή 1.475,00 € Τιμή 1.380,00 €

  Η κορυφαία καραμπίνα XLR Columba Palumbus της Fabarm με σχεδίαση ειδικά για σκληρή χρήση στατικού κυνηγιού όπου ένα σταθερά σε επιδόσεις και στημένο για μακρινές βολές. Εργοστασιακή βαφή Ceracote σε βάση και πώμα και παραλλαγή True Timber Viper Western σε κάνη, κοντάκι και πάπια. 

 • Καραμπίνα A-350 Xtrema...

  Τιμή 1.200,00 €

  Καραμπίνα A-350 Xtrema Wildboar της εταιρείας Beretta για απαιτητικούς κυνηγούς αγριόχοιρων. Κάννες τρίτης γενιάς και Optima-Chokes High Performance με τέλειες κατανομές με μολυβένια σκάγια και ατσάλινα σκάγια. Με στο σύστημα Kick-Off έχει καλύτερη απόδοση περιορισμού ανάκρουσης στον κόσμο και ακόμη μικρότερη αναπήδηση της κάννης. 

  • Μειωμένη τιμή

  Καραμπίνα XLR Waterfowler...

  Κανονική τιμή 1.700,00 € Τιμή 1.450,00 €

  Η κορυφαία έκδοση της XLR Waterfowler Western της Fabarm με βάση αλουμινίου, με βαφή Cerakote  σε βάση και πώμα και παραλλαγή True Viper Western σε κάνη, κοντάκι και πάπια. Νέου τύπου υπερυψωμένη σφηνοειδής (11-8 χιλ.) ρίγα Long Rib (LR) η οποία εκτείνεται σε όλο το μήκος της βάσης προσφέροντας την κορυφαία σκοπευτική γραμμή της αγοράς. Δοκιμασμένο στα 1630 Bar.

 • Καραμπίνα Raffaello

  Τιμή 1.736,00 €

  Η καραμπίνα Raffaello της Benelli με κάννη Magnum, με 5 εσωτερικά κρυογενή τσοκ σε 53,61,66,71,76 εκ. με σκοπευτικά οπτικής ίνας, με ρίγα εξαεριζόμενη. Επίσης το όπλο διατίθεται και με κοντάκι Comfort. Το κοντάκι και η πάπια είναι από ξύλο καρυδιάς.  Με θαλάμη 76mm (Magnum): με ρίγα εξαεριζόμενη 53, 61, 66, 71 & 76cm, με 5 εσωτερικά κρυογενή τσοκ, με ρίγα εξαεριζόμενη 75*, SLUG 55 & 61cm, χωρίς ρίγα με κλισιοσκόπιο. Με θαλάμη 70mm: με ρίγα εξαεριζόμενη 65**, ***, ****, 70*, **, *** , VARICHOKE με ρίγα εξαεριζόμενη, 61cm 1 εξωτερικό τσοκ, χωρίς ρίγα, 65**, ***, ****.

  • Μειωμένη τιμή

  Καραμπίνα Raffaello Power Bore

  Κανονική τιμή 2.322,00 € Τιμή 2.020,00 €

  Καραμπίνα Raffaello Power Bore της Benelli μειωμένης ανάκρουσης, που λειτουργεί με έναν έξυπνο τρόπο ακόμη και με τα πιο ελαφριά φυσίγγια. Πέλμα και κοντάκι από ξύλο καρυδιάς.

  • Μειωμένη τιμή

  Καραμπίνα Raffaello Deluxe...

  Κανονική τιμή 2.542,00 € Τιμή 2.200,00 €

  Καραμπίνα ημιαυτόματη iRaffaello Deluxe Power Bore της εταιρείας Benelli από ξύλο καρυδιάς. To Progressive Comfort είναι ένα σύστημα μειωμένης ανάκρουσης που βρίσκεται τοποθετημένο μέσα στο κοντάκι και συνδέεται με το πέλμα, εξασφαλίζει μειωμένη ανάκρουση και ελαχιστοποιεί την αναπήδηση της κάννης και τις δονήσεις.

  Συσκευασία: Στην πλαστική βαλίτσα συμπεριλαμβάνονται τσοκ και κλειδί, σετ αορτηριούχων, λάδι Benelli, εγχειρίδιο, 3 στόχαστρα (πράσινο, κόκκινο, κίτρινο)

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Καραμπίνα Raffaello Ethos...

  Κανονική τιμή 2.415,00 € Τιμή 2.100,00 €

  Η κάννη της Καραμπίνα Raffaello Ethos Sport της Benelli είναι Power Bore, magnum 71, 76 εκατοστά, με 5 κρυογενή τσοκ, ρίγα από ανθροκοκήματα και στόχαστρο οπτικής ίνας.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Καραμπίνα Vinci TL

  Κανονική τιμή 1.851,00 € Τιμή 1.140,00 €

  Η εξαιρετική καραμπίνα Vinci TL από την Benelli, περιλαμβάνει μεγάλη αποθήκη, κάννη magnum, εξαεριζόμενη ρίγα 61, 66, 71 και 76 εκατοστών, 5 εσωτερικά κρυογενή τσοκ, αλλά και στόχαστρο οπτικής ίνας.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Καραμπίνα Vinci

  Κανονική τιμή 1.851,00 € Τιμή 1.140,00 €

  Η καραμπίνα Vinci από την Benelli είναι ένα ημιαυτόματο όπλο, απόλυτα ζυγισμένο, ευκολόχρηστο, και αξιόπιστο. Λειτουργεί με το νέο σύστημα αδράνειας, το κοντάκι του είναι κατασκευασμένο με το σύστημα Comfort Plus νέας γενιάς, για την επίτευξη ακόμα πιο χαμηλής ανάκρουσης, ενώ παράλληλα χωρίζεται σε 3 μέρη για την ευκολότερη συντήρηση και καθαρισμό του.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Καραμπίνα Vinci Ματ

  Κανονική τιμή 1.851,00 € Τιμή 1.140,00 €

  Η εξαιρετική ημιαυτόματη καραμπίνα Vinci Ματ από την Benelli, περιλαμβάνει μεγάλη αποθήκη, κάννη magnum, εξαεριζόμενη ρίγα 61, 66 και 71 εκατοστών, 5 εσωτερικά κρυογενή τσοκ. Διαθέτει σύστημα comfort plus νέας γενιάς για ακόμα  πιο χαμηλή ανάκρουση. Ειδικά σχεδιασμένη κυματοειδής αντιολισθητική επιφάνεια έχει εφαρμοστεί στη λαβή του κοντακίου και στην πάπια για ακόμη πιο ασφαλές κράτημα και έλεγχο του όπλου. Επιτρέπει να αλλάζει ή να αφαιρείται τι κοντάκι χωρίς εργαλεία ακόμα και στο κυνήγι.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Καραμπίνα Versamax Mossy...

  Τιμή 1.800,00 €

  Καραμπίνα Versamax Mossy Oak Duckt Camo της εταιρείας Remington διαλύει την συμβατική άποψη και όλα τα μέτρα σύγκρισης της αξιοπιστίας με έναν μηχανισμό. Το νέο μέτρο σύγκρισης αξιοπιστίας στις ημιαυτόματες καραμπίνες. Η VERSAMAX™ διαλύει την συμβατική άποψη και όλα τα μέτρα σύγκρισης της αξιοπιστίας με έναν μηχανισμό που δεν υπήρξε όμοιος του στο παρελθόν. Έχοντας αποδείξει την αξιοπιστία της στο κυνήγι και σε ακραίες δοκιμασίες αντοχής με χιλιάδες βολές, δέχεται όλα τα φυσίγγια διαμετρήματος 12 με απόλυτη συνοχή, πιο ήπιο λάκτισμα και λιγότερη συντήρηση από ότι ξέρατε στο παρελθόν.

  Κάθε γόμωση. Οπουδήποτε. Κάθε φορά. 

 • Καραμπίνα 590A1/51771

  Τιμή 880,00 €

  Η επαναληπτική καραμπίνα 590A1/51771 από την αμερικάνικη εταιρία Mossberg, διαθέτει θαλάμη 3'' Magnum 76 χιλιοστών, ανθεκτική κάννη 51 εκατοστών με μεταλλική σκανδαλοθήκη και ασφάλεια, ειδικά σκοπευτικά ρυθμιζόμενα (Ghost Rings) και μεγάλη αποθήκη.

  Παραδίδεται με εγκατεστημένο μειωτήρα αποθήκης όπως προβλέπεται από την Ελληνική νομοθεσία.