Καραμπίνες

Καραμπίνες

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 37

Ενεργά φίλτρα

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Καραμπίνα Raffaello Deluxe...

  Κανονική τιμή 2.542,00 € Τιμή 2.200,00 €

  Καραμπίνα ημιαυτόματη iRaffaello Deluxe Power Bore της εταιρείας Benelli από ξύλο καρυδιάς. To Progressive Comfort είναι ένα σύστημα μειωμένης ανάκρουσης που βρίσκεται τοποθετημένο μέσα στο κοντάκι και συνδέεται με το πέλμα, εξασφαλίζει μειωμένη ανάκρουση και ελαχιστοποιεί την αναπήδηση της κάννης και τις δονήσεις.

  Συσκευασία: Στην πλαστική βαλίτσα συμπεριλαμβάνονται τσοκ και κλειδί, σετ αορτηριούχων, λάδι Benelli, εγχειρίδιο, 3 στόχαστρα (πράσινο, κόκκινο, κίτρινο)

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Καραμπίνα Raffaello Ethos...

  Κανονική τιμή 2.069,00 € Τιμή 1.800,00 €

  Η ημιαυτόματη καραμπίνα Raffaello Ethos Black της BENELLI με διαμέτρημα 12 έχει σύστημα Progressive Comfort μειωμένης ανάκρουσης που λειτουργεί με ένα έξυπνο τρόπο ακόμα και με τα πιο ελαφριά φυσίγγια.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Καραμπίνα Raffaello Ethos...

  Κανονική τιμή 2.550,00 € Τιμή 2.200,00 €

  Καραμπίνα ημιαυτόματη Raffaello Ethos Cordoba της BENELLI. Η κάννη είναι Power Bore με βαφή B.E.S.T., magnum σε 66 & 71 cm με 5 έσω-έξω +2cm κρυογενή τσοκ, ρίγα από ανθροκόνημα και στόχαστρο οπτικής ίνας. Το κοντάκι έχει το σύστημα Comfort και η πάπια διαθέτει ''window system'' που σας δίνει την δυνατότητα ελέγχου των φυσιγγίων μέσα στην αποθήκη.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Καραμπίνα Vinci TL

  Κανονική τιμή 1.851,00 € Τιμή 1.140,00 €

  Η εξαιρετική καραμπίνα Vinci TL από την Benelli, περιλαμβάνει μεγάλη αποθήκη, κάννη magnum, εξαεριζόμενη ρίγα 61, 66, 71 και 76 εκατοστών, 5 εσωτερικά κρυογενή τσοκ, αλλά και στόχαστρο οπτικής ίνας.

 • Καραμπίνα Montefeltro...

  Τιμή 850,00 €

  Η καραμπίνα Montefeltro Synthetic, ένα εξαιρετικό όπλο από την Benelli, διαθέτει εξαεριζόμενη ρίγα, το μήκος της κάνης της βγαίνει σε 61, 66 και 71 εκατοστά και διαθέτει 3 κρυογενή τσοκ (***,****,*****).

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Η συνθετική καραμπίνα M2 Magnum TL, είναι ένα εξαιρετικό όπλο από την Benelli με κοντάκι και πάπια κατασκευασμένα από συνθετικά υλικά και με μεγάλη αποθήκη.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Η καραμπίνα Montefeltro Comfort, ένα εξαιρετικό όπλο από την Benelli, διαθέτει εξαεριζόμενη ρίγα, το μήκος της κάνης της βγαίνει σε 61, 66 και 71 εκατοστά και διαθέτει 3 κρυογενή τσοκ (***,****,*****).

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Καραμπίνα MonteFeltro Extra...

  Κανονική τιμή 1.710,00 € Τιμή 1.100,00 €

  Η καραμπίνα MonteFeltro Extra Light της Benelli διαθέτει έναν εξαιρετικά πρωτοπόρο και εύκολο μηχανισμό που την κάνει ιδιαίτερα αγαπητή στους οπαδούς του κυνηγιού και της σκοποβολής. H συγκεκριμένη έκδοση της διαθέτει ξύλο χαμηλού βάρους που την κάνει ελαφριά.

 • Καραμπίνα Raffaello Ethos...

  Τιμή 2.260,00 €

  Ημιαυτόματη καραμπίνα Raffaello Ethos Super Sport  της BENELLI διαμέτρημα 12.Αυτό το όπλο είναι ένα πραγματικά ''γρήγορο όπλο''. Το σύστημα Comfor Tech επιτρέπει τον σκοπευτή να καλύψει το κενό για τη δεύτερη βολή πιο γρήγορα από οποιαδήποτε άλλο όπλο.

 • Η ημιαυτόματη καραμπίνα Super Black Eagle 3 Best comfort της Benelli δίνει τέλος στις γρατζουνιές και στις σκουριές στις κάνες. Η προστατευτική βαφή δίνει στο όπλο ανίσταση κατά της διάβρωσης, τριβής και φθοράς.

 • Καραμπίνα Xlr 5 Velocity

  Τιμή 1.990,00 €

  Η καραμπίνα Xlr 5 Velocity από την Fabarm συγκεντρώνει χαρακτηριστικά που δεν έχουν συνυπάρξει ξανά σε μία καραμπίνα. Διαθέτει ρυθμιζόμενη υπερυψωμένη ρίγα, ρυθμιζόμενη σκανδάλη και ρυθμιζόμενο κοντάκι. Το μήκος της θαλάμης της είναι 70 χιλιοστά και έχει 5 τσοκ τύπου HYPERBOLIC EXIS HP και μεγέθους 97χιλ. Ο κυνηγός μπορεί με εύκολο τρόπο να τοποθετήσει βαρίδια για να ρυθμίσει το ζύγισμα της. Διατίθεται με βαλίτσα μεταφοράς ADAPTIVE.

 • Καραμπίνα Xlr Bulrush Max 5

  Τιμή 1.665,00 €

  Η καραμπίνα Xlr Bulrush Max 5 από την Fabarm είναι ένα ημιαυτόματο όπλο, σε σχέδιο παραλλαγής, με 5 εσωτερικά τσοκ και κάννη μήκους 71 και 76 εκατοστών. Διατίθεται με την βαλίτσα μεταφοράς της.

  • Μειωμένη τιμή

  Καραμπίνα XLR Columba Palumbus

  Κανονική τιμή 1.475,00 € Τιμή 1.380,00 €

  Η κορυφαία καραμπίνα XLR Columba Palumbus της Fabarm με σχεδίαση ειδικά για σκληρή χρήση στατικού κυνηγιού όπου ένα σταθερά σε επιδόσεις και στημένο για μακρινές βολές. Εργοστασιακή βαφή Ceracote σε βάση και πώμα και παραλλαγή True Timber Viper Western σε κάνη, κοντάκι και πάπια. 

 • Καραμπίνα A-350 Xtrema...

  Τιμή 1.200,00 €

  Καραμπίνα A-350 Xtrema Wildboar της εταιρείας Beretta για απαιτητικούς κυνηγούς αγριόχοιρων. Κάννες τρίτης γενιάς και Optima-Chokes High Performance με τέλειες κατανομές με μολυβένια σκάγια και ατσάλινα σκάγια. Με στο σύστημα Kick-Off έχει καλύτερη απόδοση περιορισμού ανάκρουσης στον κόσμο και ακόμη μικρότερη αναπήδηση της κάννης. 

  • Μειωμένη τιμή

  Καραμπίνα XLR Waterfowler...

  Κανονική τιμή 1.700,00 € Τιμή 1.450,00 €

  Η κορυφαία έκδοση της XLR Waterfowler Western της Fabarm με βάση αλουμινίου, με βαφή Cerakote  σε βάση και πώμα και παραλλαγή True Viper Western σε κάνη, κοντάκι και πάπια. Νέου τύπου υπερυψωμένη σφηνοειδής (11-8 χιλ.) ρίγα Long Rib (LR) η οποία εκτείνεται σε όλο το μήκος της βάσης προσφέροντας την κορυφαία σκοπευτική γραμμή της αγοράς. Δοκιμασμένο στα 1630 Bar.