Καραμπίνες

Καραμπίνες

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 33

Ενεργά φίλτρα

  • Μειωμένη τιμή

  Καραμπίνα XLR Columba Palumbus

  Κανονική τιμή 1.475,00 € Τιμή 1.380,00 €

  Η κορυφαία καραμπίνα XLR Columba Palumbus της Fabarm με σχεδίαση ειδικά για σκληρή χρήση στατικού κυνηγιού όπου ένα σταθερά σε επιδόσεις και στημένο για μακρινές βολές. Εργοστασιακή βαφή Ceracote σε βάση και πώμα και παραλλαγή True Timber Viper Western σε κάνη, κοντάκι και πάπια. 

 • Καραμπίνα A-350 Xtrema...

  Τιμή 1.200,00 €

  Καραμπίνα A-350 Xtrema Wildboar της εταιρείας Beretta για απαιτητικούς κυνηγούς αγριόχοιρων. Κάννες τρίτης γενιάς και Optima-Chokes High Performance με τέλειες κατανομές με μολυβένια σκάγια και ατσάλινα σκάγια. Με στο σύστημα Kick-Off έχει καλύτερη απόδοση περιορισμού ανάκρουσης στον κόσμο και ακόμη μικρότερη αναπήδηση της κάννης. 

  • Μειωμένη τιμή

  Καραμπίνα XLR Waterfowler...

  Κανονική τιμή 1.700,00 € Τιμή 1.450,00 €

  Η κορυφαία έκδοση της XLR Waterfowler Western της Fabarm με βάση αλουμινίου, με βαφή Cerakote  σε βάση και πώμα και παραλλαγή True Viper Western σε κάνη, κοντάκι και πάπια. Νέου τύπου υπερυψωμένη σφηνοειδής (11-8 χιλ.) ρίγα Long Rib (LR) η οποία εκτείνεται σε όλο το μήκος της βάσης προσφέροντας την κορυφαία σκοπευτική γραμμή της αγοράς. Δοκιμασμένο στα 1630 Bar.

 • Καραμπίνα Raffaello

  Τιμή 1.736,00 €

  Η καραμπίνα Raffaello της Benelli με κάννη Magnum, με 5 εσωτερικά κρυογενή τσοκ σε 53,61,66,71,76 εκ. με σκοπευτικά οπτικής ίνας, με ρίγα εξαεριζόμενη. Επίσης το όπλο διατίθεται και με κοντάκι Comfort. Το κοντάκι και η πάπια είναι από ξύλο καρυδιάς.  Με θαλάμη 76mm (Magnum): με ρίγα εξαεριζόμενη 53, 61, 66, 71 & 76cm, με 5 εσωτερικά κρυογενή τσοκ, με ρίγα εξαεριζόμενη 75*, SLUG 55 & 61cm, χωρίς ρίγα με κλισιοσκόπιο. Με θαλάμη 70mm: με ρίγα εξαεριζόμενη 65**, ***, ****, 70*, **, *** , VARICHOKE με ρίγα εξαεριζόμενη, 61cm 1 εξωτερικό τσοκ, χωρίς ρίγα, 65**, ***, ****.

  • Μειωμένη τιμή

  Καραμπίνα Raffaello Power Bore

  Κανονική τιμή 2.322,00 € Τιμή 2.020,00 €

  Καραμπίνα Raffaello Power Bore της Benelli μειωμένης ανάκρουσης, που λειτουργεί με έναν έξυπνο τρόπο ακόμη και με τα πιο ελαφριά φυσίγγια. Πέλμα και κοντάκι από ξύλο καρυδιάς.

  • Μειωμένη τιμή

  Καραμπίνα Raffaello Deluxe...

  Κανονική τιμή 2.542,00 € Τιμή 2.200,00 €

  Καραμπίνα ημιαυτόματη iRaffaello Deluxe Power Bore της εταιρείας Benelli από ξύλο καρυδιάς. To Progressive Comfort είναι ένα σύστημα μειωμένης ανάκρουσης που βρίσκεται τοποθετημένο μέσα στο κοντάκι και συνδέεται με το πέλμα, εξασφαλίζει μειωμένη ανάκρουση και ελαχιστοποιεί την αναπήδηση της κάννης και τις δονήσεις.

  Συσκευασία: Στην πλαστική βαλίτσα συμπεριλαμβάνονται τσοκ και κλειδί, σετ αορτηριούχων, λάδι Benelli, εγχειρίδιο, 3 στόχαστρα (πράσινο, κόκκινο, κίτρινο)

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Καραμπίνα Raffaello Ethos...

  Κανονική τιμή 2.415,00 € Τιμή 2.100,00 €

  Η κάννη της Καραμπίνα Raffaello Ethos Sport της Benelli είναι Power Bore, magnum 71, 76 εκατοστά, με 5 κρυογενή τσοκ, ρίγα από ανθροκοκήματα και στόχαστρο οπτικής ίνας.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Καραμπίνα Vinci TL

  Κανονική τιμή 1.851,00 € Τιμή 1.140,00 €

  Η εξαιρετική καραμπίνα Vinci TL από την Benelli, περιλαμβάνει μεγάλη αποθήκη, κάννη magnum, εξαεριζόμενη ρίγα 61, 66, 71 και 76 εκατοστών, 5 εσωτερικά κρυογενή τσοκ, αλλά και στόχαστρο οπτικής ίνας.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Καραμπίνα Vinci

  Κανονική τιμή 1.851,00 € Τιμή 1.140,00 €

  Η καραμπίνα Vinci από την Benelli είναι ένα ημιαυτόματο όπλο, απόλυτα ζυγισμένο, ευκολόχρηστο, και αξιόπιστο. Λειτουργεί με το νέο σύστημα αδράνειας, το κοντάκι του είναι κατασκευασμένο με το σύστημα Comfort Plus νέας γενιάς, για την επίτευξη ακόμα πιο χαμηλής ανάκρουσης, ενώ παράλληλα χωρίζεται σε 3 μέρη για την ευκολότερη συντήρηση και καθαρισμό του.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Καραμπίνα Vinci Ματ

  Κανονική τιμή 1.851,00 € Τιμή 1.140,00 €

  Η εξαιρετική ημιαυτόματη καραμπίνα Vinci Ματ από την Benelli, περιλαμβάνει μεγάλη αποθήκη, κάννη magnum, εξαεριζόμενη ρίγα 61, 66 και 71 εκατοστών, 5 εσωτερικά κρυογενή τσοκ. Διαθέτει σύστημα comfort plus νέας γενιάς για ακόμα  πιο χαμηλή ανάκρουση. Ειδικά σχεδιασμένη κυματοειδής αντιολισθητική επιφάνεια έχει εφαρμοστεί στη λαβή του κοντακίου και στην πάπια για ακόμη πιο ασφαλές κράτημα και έλεγχο του όπλου. Επιτρέπει να αλλάζει ή να αφαιρείται τι κοντάκι χωρίς εργαλεία ακόμα και στο κυνήγι.

 • Καραμπίνα Nova Slug

  Τιμή 417,00 €

  Η επαναληπτική καραμπίνα Nova Slug με μήκος κάννης 50 εκατοστά, αποτελεί μία οικονομική πρόταση από την ιταλική εταιρία Benelli, χωρίς να στερείται ποιότητας. Η βάση και το κοντάκι του όπλου είναι κατασκευασμένα από το συνθετικό υλικό Technopolymer, το οποίο έχει εξαιρετική αντοχή τόσο σε υψηλές όσο και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Με την βίδα της πάπιας μπορείτε με εύκολο τρόπο να λύσετε το όπλο, ενώ με το κουμπί που βρίσκεται κάτω από την πάπια μπορείτε να αφαιρέσετε τα φυσίγγια από την θαλάμη. Διαθέτει ρυθμιζόμενο κλισιοσκόπιο και σταθερό μεταλλικό στόχαστρο.

 • Καραμπίνα S90 M4 Magnum

  Τιμή 1.750,00 €

  Η καραμπίνα S90 M4 Magnum με κάννη 50 εκατοστών, 1 εσωτερικό τσοκ και χωρίς ρίγα, από την ιταλική εταιρία Benelli, χαρακτηρίζεται ως το όπλο των πεζοναυτών της Αμερικής, αφού εγγυάται για την αξιοπιστία, την ακρίβεια και την δύναμη της. Η Benelli την εξόπλισε με το καινοτόμο σύστημα Argo, το οποίο την κάνει ανθεκτική κόντρα στην φθορά και ικανή να αντεπεξέλθει σε κάθε περιβαλλοντική συνθήκη. Οι εξωτερικές της επιφάνειες είναι καλυμμένες με φωσφορικό άλας και με το ειδικό φινίρισμα Milspec, για την αντιμετώπιση της αντανάκλασης, ενώ το εσωτερικό της κάννης της είναι επιχρωμιωμένο. Διαθέτει ράγα και ειδικά σκοπευτικά ρυθμιζόμενα τύπου Ghost Ring. Είναι στημένη με τόσο απλό τρόπο, που μπορεί λυθεί γρήγορα και εύκολα χωρίς την βοήθεια κάποιου εργαλείου.

 • Καραμπίνα M2 Comfort Camo...

  Τιμή 1.727,00 €

  Η ημιαυτόματη καραμπίνα M2 Comfort Camo Max-4, από την εταιρία Benelli, έχει επικάλυψη καμουφλάζ (βάλτου). Το σύστημα Comfort που διαθέτει, βοηθάει στη μείωση της αναπήδησης της κάννης κατά 32% και της ανάκρουσης κατά 47%. Το πέλμα του είναι κατασκευασμένο από Technogel, γεγονός που αυξάνει την επιφάνεια του όπλου που έρχεται σε επαφή με τον ώμο του κυνηγού, με αποτέλεσμα να μειώνει ακόμα περισσότερο την ανάκρουση κατά τη διάρκεια της βολής. Αλλά και η ράχη του είναι κατασκευασμένη από Technogel, για να μειώνει τις δονήσεις που μεταφέρονται στο κεφάλι του κυνηγού. Διαθέτει 5 κρυογενή τσοκ και κολάρα αλλαγής κλίσεων πάνω-κάτω και αριστερά-δεξιά.

  Διατίθεται με μήκος κάννης 66 ή 71 εκατοστά.

 • Η ημιαυτόματη καραμπίνα M2 Comfort Camo Apg, από την εταιρία Benelli, είναι χρώματος Camo (επικάλυψη καμουφλάζ (βάλτου)). Το σύστημα Comfort που διαθέτει, βοηθάει στη μείωση της αναπήδησης της κάννης κατά 32% και της ανάκρουσης κατά 47%. Το πέλμα του είναι κατασκευασμένο από Technogel, γεγονός που αυξάνει την επιφάνεια του όπλου που έρχεται σε επαφή με τον ώμο του κυνηγού, με αποτέλεσμα να μειώνει ακόμα περισσότερο την ανάκρουση κατά τη διάρκεια της βολής. Αλλά και η ράχη του είναι κατασκευασμένη από Technogel, για να μειώνει τις δονήσεις που μεταφέρονται στο κεφάλι του κυνηγού. Διαθέτει 5 εσωτερικά κρυογενή τσοκ και κολάρα αλλαγής κλίσεων πάνω-κάτω και αριστερά-δεξιά.

  Διατίθεται με μήκος κάννης 61 ή 66 εκατοστά.

 • Η καραμπίνα Supernova Tactical Pistol Grip αποτελεί μια οικονομική πρόταση από την Benelli. Διαθέτει κουμπί Mag Stop στο μπροστινό μέρος της πάπιας της, για την αφαίρεση του φυσιγγίου της θαλάμης, χωρίς να χρειαστεί να αφαιρεθούν πρώτα τα φυσίγγια της αποθήκης. Η κάννη του είναι Super Magnum, με μήκος 50 εκ. slug χωρίς ρίγα, με κλισιοσκόπιο πίσω και στόχαστρο μπροστά.

 • Καραμπίνα 590A1/51771

  Τιμή 880,00 €

  Η επαναληπτική καραμπίνα 590A1/51771 από την αμερικάνικη εταιρία Mossberg, διαθέτει θαλάμη 3'' Magnum 76 χιλιοστών, ανθεκτική κάννη 51 εκατοστών με μεταλλική σκανδαλοθήκη και ασφάλεια, ειδικά σκοπευτικά ρυθμιζόμενα (Ghost Rings) και μεγάλη αποθήκη.

  Παραδίδεται με εγκατεστημένο μειωτήρα αποθήκης όπως προβλέπεται από την Ελληνική νομοθεσία.