Αξεσουάρ

Αξεσουάρ

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 64

Ενεργά φίλτρα

  • Μειωμένη τιμή

  Θήκη όπλου μονοκόματη...

  Κανονική τιμή 66,00 € Τιμή 60,00 €

  Θήκη όπλου μονοκόματη της Benelli με αφρολέξ, πολύ ανθεκτική στην υγρασία, με εξωτερική τσέπη και ιμάντα για τον ώμο.

  • Μειωμένη τιμή

  Θήκη όπλων φαρδιά 800122...

  Κανονική τιμή 69,00 € Τιμή 62,00 €

  Θήκη όπλων φαρδιά της Benelli με αφρολέξ, πολύ ανθεκτική στην υγρασία, με εξωτερική τσέπη και ιμάντα για τον ώμο.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Οπλοκιβώτιο Ασφαλείας 12...

  Κανονική τιμή 533,00 € Τιμή 440,00 €

  Το συγκεκριμένο οπλοκιβώτιο έχει ατσάλινη πόρτα 3mm+2mm σώμα. Στο εσωτερικό διαθέτει τσόχα στο πάτωμα και την πόρτα. Λειτουργεί με συνδυασμό και κλειδί και παίρνει 4 μπαταρίες ΑΑ. Διαθέτουν έτοιμες τρύπες για το πάτωμα και τον τοίχο. Επιπλέον, διαθέτει το σύστημα biometric που ανοίγει με δαχτυλικά αποτυπώματα. 

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Οπλοκιβώτιο Ασφαλείας 14...

  Κανονική τιμή 963,00 € Τιμή 810,00 €

  Το συγκεκριμένο οπλοκιβώτιο έχει ατσάλινη πόρτα και σώμα με διπλό τοίχωμα 2mm+2mm πάχος και ενδιάμεση πυρίμαχη επένδυση. Στο εσωτερικό διαθέτει τσόχα στο πάτωμα και την πόρτα. Λειτουργεί με συνδυασμό και κλειδί και παίρνει 4 μπαταρίες ΑΑ. Διαθέτει έτοιμες τρύπες για το πάτωμα και τον τοίχο.

 • Οπλοκιβώτιο Ασφαλείας 5 όπλων της YONGFA έχει ατσάλινη πόρτα με 3mm πάχος και 2mm σώμα και είναι επενδυμένα με τσόχα στο πάτωμα και στην πόρτα. Λειτουργεί με συνδυασμό και κλειδί έκτακτης ανάγκης. Διαθέτουν ξεχωριστό κλειδί για το ράφι και υπάρχουν έτοιμες τρύπες για τον τοίχο.

 • Θήκη όπλου ΓΙΑΚΥ

  Τιμή 26,00 €

  Θήκη όπλου ΓΙΑΚΥ παραλλαγής με πορτοκαλί λεπτομέρειες. Ενισχυμένο ύφασμα από ναϋλόπανο gordura με επένδυση. Μια εξωτερική τσέπη για χαρτιά και μικροαντικείμενα. Αορτήρας μεταφοράς για εύκολη και ξεκούραστη μεταφορά. Φερμουάρ υψηλής αντοχής.

 • Θήκη όπλου μονοκόμματη  στενή μαύρη SPORT της BENELLI με ενισχυμένο ύφασμα από cordura nylon και επένδυση αφρολέξ. Η οπλοθήκη έχει δύο ενισχυμένες λαβές μεταφοράς με ιδικό μαξιλαράκι που δένει καλύτερα. Διαθέτει αποσπώμενο αορτήρα με μαξιλαράκι με εύκολη και ξεκούραστη μεταφορά.

  • Μειωμένη τιμή

  Καθαριστικό Αεροβόλου Gamo

  Κανονική τιμή 23,50 € Τιμή 22,00 €

  Σετ καθαρισμού της κάννης από την GAMO για αεροβόλα όπλα 4.5χιλ. - 5.5χιλ. - 6.35χιλ. μαζί με βουρτσάκι καθαρισμού, λαδάκι, πανάκια και τάπες και για τα 3 διαμετρήματα.

 • Λιπαντικό Gun-Seal της Gunslick που προστατεύει το όπλο σας από την σκουριά και την διάβρωση, αφήνοντας ένα λεπτό στρώμα πάνω στις μεταλλικές επιφάνειες.