Αξεσουάρ

Αξεσουάρ

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 57

Ενεργά φίλτρα

 • Λιπαντικό Gun-Seal της Gunslick που προστατεύει το όπλο σας από την σκουριά και την διάβρωση, αφήνοντας ένα λεπτό στρώμα πάνω στις μεταλλικές επιφάνειες.

 • Οπλοκιβώτιο Ασφαλείας 5 όπλων  της YONGFA έχει ατσάλινη πόρτα με 3mm πάχος και 2mm σώμα και είναι επενδυμένα με τσόχα στο πάτωμα και στην πόρτα. Λειτουργεί με συνδυασμό και κλειδί έκτακτης ανάγκης. Διαθέτουν ξεχωριστό κλειδί για το ράφι και υπάρχουν έτοιμες τρύπες για τον τοίχο.

 • Αντισκωριακό-Αντιυγασιακό 200ml της WD-40 με απλό σύστημα ψεκασμού. Οικονομικό στη χρήση, για τις 2000 χρήσεις του σπρέι είναι ιδανικό για να σταματάει τα τριξίματα, απομακρύνει την υγρασία και απωθεί το νερό. Καθαρίζει και προστατεύει, χαλαρώνει σκουριασμένα μέρη και ελευθερώνει μπλοκαρισμένους μηχανισμούς.

  • Μειωμένη τιμή

  Καθαριστικό Αεροβόλου Gamo

  Κανονική τιμή 23,50 € Τιμή 22,00 €

  Σετ καθαρισμού της κάννης από την GAMO για αεροβόλα όπλα 4.5χιλ. - 5.5χιλ. - 6.35χιλ. μαζί με βουρτσάκι καθαρισμού, λαδάκι, πανάκια και τάπες και για τα 3 διαμετρήματα.

  • Μειωμένη τιμή

  Πάτοι υποδημάτων G10

  Κανονική τιμή 12,50 € Τιμή 12,00 €

  Πάτοι υποδημάτων G10 της Grangers αεριζόμενοι και ανθεκτικοί. Βέλτιστη διαχείριση της υγρασίας. Προστασία από τους κραδασμούς. Επένδυση με φύλλο Coolmax DermoDry. 

  • Μειωμένη τιμή

  Σουγιάς Wood

  Κανονική τιμή 44,90 € Τιμή 39,00 €

  Ο σουγιάς Wood της εταιρείας Deejo έχει το χαρακτηριστικό το χαμηλό βάρος του και ο συνδυασμός της ισχυρής κοφτερής λεπίδας. Διακοσμημένο με λεπτή χάραξη λέιζερ.

  Το προϊόν  προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για χρήση θήρας/αλιείας.

 • Σουγιάς Black 1920

  Τιμή 54,90 €

  Ο σουγιάς Black 1920 της εταιρείας Deejo έχει το χαρακτηριστικό το χαμηλό βάρος του και ο συνδυασμός της ισχυρής κοφτερής λεπίδας. Διακοσμημένο με λεπτή χάραξη λέιζερ.

  Το προϊόν  προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για χρήση θήρας/αλιείας.

  • Μειωμένη τιμή

  Σουγιάς Black Wolf

  Κανονική τιμή 54,90 € Τιμή 49,00 €

  Ο σουγιάς Black Wolf της εταιρείας Deejo έχει το χαρακτηριστικό το χαμηλό βάρος του και ο συνδυασμός της ισχυρής κοφτερής λεπίδας. Διακοσμημένο με λεπτή χάραξη λέιζερ.

  Το προϊόν  προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για χρήση θήρας/αλιείας.