Λίστα προϊόντων ανά εταιρία YongFa

Υπάρχουν 4 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-4 από σύνολο 4
  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Οπλοκιβώτιο Ασφαλείας 12...

  Κανονική τιμή 533,00 € Τιμή 440,00 €

  Το συγκεκριμένο οπλοκιβώτιο έχει ατσάλινη πόρτα 3mm+2mm σώμα. Στο εσωτερικό διαθέτει τσόχα στο πάτωμα και την πόρτα. Λειτουργεί με συνδυασμό και κλειδί και παίρνει 4 μπαταρίες ΑΑ. Διαθέτουν έτοιμες τρύπες για το πάτωμα και τον τοίχο. Επιπλέον, διαθέτει το σύστημα biometric που ανοίγει με δαχτυλικά αποτυπώματα. 

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Οπλοκιβώτιο Ασφαλείας 14...

  Κανονική τιμή 963,00 € Τιμή 810,00 €

  Το συγκεκριμένο οπλοκιβώτιο έχει ατσάλινη πόρτα και σώμα με διπλό τοίχωμα 2mm+2mm πάχος και ενδιάμεση πυρίμαχη επένδυση. Στο εσωτερικό διαθέτει τσόχα στο πάτωμα και την πόρτα. Λειτουργεί με συνδυασμό και κλειδί και παίρνει 4 μπαταρίες ΑΑ. Διαθέτει έτοιμες τρύπες για το πάτωμα και τον τοίχο.

 • Οπλοκιβώτιο Ασφαλείας 8 όπλων της YONGFA έχει ατσάλινη πόρτα με 3mm πάχος και 2mm σώμα και είναι επενδυμένα με τσόχα στο πάτωμα και στην πόρτα. Λειτουργεί με συνδυασμό και κλειδί έκτακτης ανάγκης. Διαθέτουν ξεχωριστό κλειδί για το ράφι και υπάρχουν έτοιμες τρύπες για τον τοίχο και το πάτωμα. Διαθέτει ένα συρτάρι για τα φυσίγγια. 

 • Οπλοκιβώτιο Ασφαλείας 5 όπλων της YONGFA έχει ατσάλινη πόρτα με 3mm πάχος και 2mm σώμα και είναι επενδυμένα με τσόχα στο πάτωμα και στην πόρτα. Λειτουργεί με συνδυασμό και κλειδί έκτακτης ανάγκης. Διαθέτουν ξεχωριστό κλειδί για το ράφι και υπάρχουν έτοιμες τρύπες για τον τοίχο.