Κάμπινγκ

Η ενότητα Κάμπινγκ περιλαμβάνει σκηνές, υπνόσακους, καγιάκ, ψυγεία, θερμός, σακίδια και φωτιστικά για ένα πλήρες οργανωμένο κάμπινγκ.

Κάμπινγκ

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 48

Ενεργά φίλτρα

 • Αεραντλία 12V

  Τιμή 11,00 €

  Αεραντλία 12V, τροφοδοτείται από τον αναπτήρα του σκάφους και του αυτοκινήτου. Έχει φις αναπτήρα και 3 ρακόρ.

 • Καρέκλα σκηνοθέτη πτυσσόμενη μαύρη της Primus, που μαζεύει εύκολα και καταλαμβάνει μικρό όγκο μεταφοράς. Αποτελείται από ενισχυμένο ατσάλινο σκελετό 17mm και ανθεκτικό χοντρό ύφασμα με ενίσχυση από ιμάντα στις πλαϊνές ραφές του καθίσματος από την κάτω πλευρά. Τα σημεία όπου καταπονείται το ύφασμα από το βάρος είναι ενισχυμένα με πολύ δυνατό εύκαμπτο πλαστικό υλικό. Διαθέτει ποτηροθήκη και υφασμάτινη θήκη μεταφοράς.

 • Πρακτικό ψυγείο σε 26lt της εταιρείας Simply Camp σε πολύ βολικό μέγεθος καθώς έχει αρκετή χωρητικότητα χωρίς να καταλαμβάνει μεγάλο όγκο. Το καπάκι του ανοίγει με το ένα χέρι και στο πάνω μέρος του διαθέτει ποτηροθήκες.

 • Το απλό ψυκτικό κουτί Camp είναι υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένο εξωτερικά από ανθεκτικό υλικό PE, για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και εσωτερικά από υλικά PS και PP, κατάλληλα για αποθήκευση τροφίμων. Έχουν μια καινοτόμο και ευέλικτη θερμομόνωση από αφρώδες υλικό PU, το οποίο προσφέρει καλύτερη ποιότητα ψύξης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το καπάκι θερμικά μονώνεται με το ίδιο υλικό, έτσι ώστε η περίοδος ψύξης να αυξάνεται ακόμη περισσότερο.

 • Ψυγείο 52 λίτρων της εταιρείας Simply Camp, κατασκευασμένο εξωτερικά από PE ανθεκτικό υλικό για μεγαλύτερη σταθερότητα, μόνωση υψηλής πυκνότητας πολυουρεθάνης PU που του επιτρέπει να κρατάει τη θερμοκρασία άνω των 3 ημερών. Ειδικό εσωτερικό τοίχωμα PP & PS, ανθεκτικό στους λεκέδες και στις μυρωδιές, κατάλληλο για τρόφιμα, δολώματα και φάρμακα. Διαθέτει ανοιγόμενο πορτάκι.

 • Πρακτικό ψυγείο σε 36lt της εταιρείας Simply Camp σε πολύ βολικό μέγεθος καθώς έχει αρκετή χωρητικότητα χωρίς να καταλαμβάνει μεγάλο όγκο. Το καπάκι του ανοίγει με το ένα χέρι και στο πάνω μέρος του διαθέτει ποτηροθήκες.

 • Ψυγείο ιδανικό τόσο για τρόφιμα όσο και για δολώματα. Διαθέτει νέα καινοτόμος και πολύπλευρη θερμομόνωση από PU αφρώδης μονωτικό υλικό, που προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ψύξης για περισσότερο χρόνο, ενώ παράλληλα είναι ανθεκτικό στους λεκέδες και τις μυρωδιές.

 • Ψυγείο 80 λίτρων της εταιρείας Simply Camp, κατασκευασμένο εξωτερικά από PE ανθεκτικό υλικό για μεγαλύτερη σταθερότητα, μόνωση υψηλής πυκνότητας πολυουρεθάνης PU που του επιτρέπει να κρατάει τη θερμοκρασία άνω των 3 ημερών. Ειδικό εσωτερικό τοίχωμα PP & PS, ανθεκτικό στους λεκέδες και στις μυρωδιές, κατάλληλο για τρόφιμα, δολώματα και φάρμακα. Διαθέτει ανοιγόμενο πορτάκι.

 • 1BN
  • Μειωμένη τιμή

  Μπαστούνι Πεζοπορίας Travel...

  Κανονική τιμή 19,95 € Τιμή 17,50 €

  Το μπαστούνι πεζοπορίας Travel Compact είναι πολύ ελαφρύ, είναι  κατασκευασμένο από αλουμίνιο και αποτελείται από 3 κομμάτια.

 • Το ιδιαίτερα ανθεκτικό αερόστρωμα διπλό  από την Bestway διαθέτει βελούδινη αντιολισθητική επιφάνεια και βαλβίδα ασφαλείας γρήγορου φουσκώματος-ξεφουσκώματος.

 • Ψυγείο Eskimo Primero 32L

  Τιμή 32,00 €

  Ψυγείο Eskimo Primero 32L της εταιρείας Pinnacle έχει σκληρό εξωτερικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κάθισμα, θήκη για τοποθέτηση μικροαντικειμένων πάνω στο καπάκι, κινητή λαβή με μαλακό κράτημα, μόνων 20 χιλ. αφρού πολυουρεθάνης. 

  Χωρητικότητα: 46 κουτάκια αναψυκτικού

  Διατηρεί τον πάγο 3 μέρες!