Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Simply Camp

Υπάρχουν 6 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-6 από σύνολο 6
  • Πρακτικό ψυγείο σε 26lt της εταιρείας Simply Camp σε πολύ βολικό μέγεθος καθώς έχει αρκετή χωρητικότητα χωρίς να καταλαμβάνει μεγάλο όγκο. Το καπάκι του ανοίγει με το ένα χέρι και στο πάνω μέρος του διαθέτει ποτηροθήκες.

  • Το απλό ψυκτικό κουτί Camp είναι υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένο εξωτερικά από ανθεκτικό υλικό PE, για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και εσωτερικά από υλικά PS και PP, κατάλληλα για αποθήκευση τροφίμων. Έχουν μια καινοτόμο και ευέλικτη θερμομόνωση από αφρώδες υλικό PU, το οποίο προσφέρει καλύτερη ποιότητα ψύξης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το καπάκι θερμικά μονώνεται με το ίδιο υλικό, έτσι ώστε η περίοδος ψύξης να αυξάνεται ακόμη περισσότερο.

  • Ψυγείο 52 λίτρων της εταιρείας Simply Camp, κατασκευασμένο εξωτερικά από PE ανθεκτικό υλικό για μεγαλύτερη σταθερότητα, μόνωση υψηλής πυκνότητας πολυουρεθάνης PU που του επιτρέπει να κρατάει τη θερμοκρασία άνω των 3 ημερών. Ειδικό εσωτερικό τοίχωμα PP & PS, ανθεκτικό στους λεκέδες και στις μυρωδιές, κατάλληλο για τρόφιμα, δολώματα και φάρμακα. Διαθέτει ανοιγόμενο πορτάκι.

  • Πρακτικό ψυγείο σε 36lt της εταιρείας Simply Camp σε πολύ βολικό μέγεθος καθώς έχει αρκετή χωρητικότητα χωρίς να καταλαμβάνει μεγάλο όγκο. Το καπάκι του ανοίγει με το ένα χέρι και στο πάνω μέρος του διαθέτει ποτηροθήκες.

  • Ψυγείο ιδανικό τόσο για τρόφιμα όσο και για δολώματα. Διαθέτει νέα καινοτόμος και πολύπλευρη θερμομόνωση από PU αφρώδης μονωτικό υλικό, που προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ψύξης για περισσότερο χρόνο, ενώ παράλληλα είναι ανθεκτικό στους λεκέδες και τις μυρωδιές.

  • Ψυγείο 80 λίτρων της εταιρείας Simply Camp, κατασκευασμένο εξωτερικά από PE ανθεκτικό υλικό για μεγαλύτερη σταθερότητα, μόνωση υψηλής πυκνότητας πολυουρεθάνης PU που του επιτρέπει να κρατάει τη θερμοκρασία άνω των 3 ημερών. Ειδικό εσωτερικό τοίχωμα PP & PS, ανθεκτικό στους λεκέδες και στις μυρωδιές, κατάλληλο για τρόφιμα, δολώματα και φάρμακα. Διαθέτει ανοιγόμενο πορτάκι.