Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Mikado

Υπάρχουν 6 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-6 από σύνολο 6
 • Το καλάμι Sengual N.G Medium Spin Rod της MIKADO είναι απίστευτο ελαφρύ και ευαίσθητο. Μεταδίδουν τα τσιμπήματα τέλεια, έτσι μπορείτε να αισθανθείτε ακόμη και την παραμικρή επαφή με ένα ψάρι και να τοποθετήσετε το γάντζο αμέσως.  

 • Καλάμι Sengual N.G Ultra...

  Τιμή 62,00 €

  Το καλάμι Sengual N.G Ultra Light Spin Rod της MIKADO είναι απίστευτο ελαφρύ και ευαίσθητο κατασκευασμένο από υψηλό συντελεστή άνθρακα 24T super Light 3-18gr. Μεταδίδουν τα τσιμπήματα τέλεια, έτσι μπορείτε να αισθανθείτε ακόμη και την παραμικρή επαφή με ένα ψάρι και να τοποθετήσετε το γάντζο αμέσως.  

 • Καλάμι Millestone Ultra...

  Τιμή 65,00 €

  Το Καλάμι Millestone Ultra Light Rod Lrf της Mikado είναι απίστευτο ελαφρύ και έχει ευαίσθητους ράβδους από ψηλό συντελεστή άνθρακα 24Τ. Ιδανικό για ψάρεμα χρησιμοποιώντας μικρότερα τεχνητά θέλγητρα. Μεταδίδουν τα τσιμπήματα τέλεια, έτσι μπορείτε να αισθανθείτε  ακόμη και την παραμικρή επαφή με ένα ψάρι.

 • Το καλάμι Sasori Medium Heavy Spin της Mikado εγγυάται αντοχή και ασφαλή αγκίστρωση. Το κομψό φινίρισμα δίνει στο καλάμι μια κλασική εμφάνιση που θα ικανοποιήσει κάθε ψαρά. Συνιστάται για ψάρεμα λούτσων και άλλων αρπακτικών της θάλασσας.

 • Καλάμι Rival Medium Heavy Spin

  Από Τιμή 53,00 €

  Τα Καλάμια Rival Medium Heavy Spin της εταιρείας Micado έχουν ένα τεράστιο απόθεμα ισχύος και κατασκευάζονται για ψάρεμα για λούτσο, ζάντερ, σολομό και πέστροφα. Η δράση αυτού του καλαμιού σχεδιάστηκε για τα πιο επιθετικά ψάρια. Διατίθεται σε διαφορετικά μήκη, ώστε να μπορείτε να διαλέξετε το σωστό καλάμι.   

 • Καλάμι Milestone Heavy Spin της Mikado με εξαιρετικές παραμέτρους. Έχουν γρήγορη δράση, ένα τεράστιο απόθεμα ισχύος στο άκρο. Carbon καλής ποιότητας, οδηγούς ποιότητας SIC, αφρό EVA υψηλής ποιότητας και φελλό από την Πορτογαλία.