Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Remington

Υπάρχουν 8 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-8 από σύνολο 8
 • Τα φυσίγγια Express Extra Long Range αποτελούν κατάλληλη επιλογή για το κυνήγι μικρών θηραμάτων γιατί έχουν την καλύτερη ισοστάθμιση ωφέλιμου φορτίου σκαγίων και απόδοσης.

 • Φυσίγγια Remington Hog...

  Τιμή 12,50 €

  Τα δράμια Hog Hammer 8βολα περιλαμβάνουν ιδιαίτερα σκληρά επιχαλκωμένα σφαιρίδια με υψηλή περιεκτικότητα αντιμονίου για ιδιαίτερα πυκνές αποδόσεις.

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Καραμπίνα Versamax Mossy...

  Τιμή 1.800,00 €

  Καραμπίνα Versamax Mossy Oak Duckt Camo της εταιρείας Remington διαλύει την συμβατική άποψη και όλα τα μέτρα σύγκρισης της αξιοπιστίας με έναν μηχανισμό. Το νέο μέτρο σύγκρισης αξιοπιστίας στις ημιαυτόματες καραμπίνες. Η VERSAMAX™ διαλύει την συμβατική άποψη και όλα τα μέτρα σύγκρισης της αξιοπιστίας με έναν μηχανισμό που δεν υπήρξε όμοιος του στο παρελθόν. Έχοντας αποδείξει την αξιοπιστία της στο κυνήγι και σε ακραίες δοκιμασίες αντοχής με χιλιάδες βολές, δέχεται όλα τα φυσίγγια διαμετρήματος 12 με απόλυτη συνοχή, πιο ήπιο λάκτισμα και λιγότερη συντήρηση από ότι ξέρατε στο παρελθόν.

  Κάθε γόμωση. Οπουδήποτε. Κάθε φορά. 

 • Τα φυσίγγια Load Game Loads είναι κατάλληλα για το κυνήγι μικρών θηραμάτων και φτερωτών γιατί έχουν την καλύτερη ισοστάθμιση ωφέλιμου φορτίου σκαγιών και απόδοσης.