Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Linea Effe

Υπάρχουν 5 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-5 από σύνολο 5
 • Καλάμι Planet 4.2mt +...

  Τιμή 38,00 €

  Το καλάμι Planet έχει μήκος 4,20 μέτρα και είναι τηλεσκοπικό, αποτελείται από πέντε στελέχη. Κατάλληλο για ψάρεμα από παραλίες για μουρμούρια, τσιπούρες όσο και στην ακτογραμμή για σαργούς, κακαρέλους, μελανούρια και άλλα ψάρια. Μπορεί να ψαρέψει άνετα και με πολυάγκιστρα τόσο αφρού όσο και βυθού ενώ στα καλαμαροψαρέματα με καυτερό έχει άριστη συμπεριφορά.

  Ο μηχανισμός Jadeline 60 καλύπτει τις περισσότερες απαιτήσεις τεχνικών ψαρέματος, τόσο στην ακτή όσο και στο σκάφος.

 • Το καλάμι Moonwalk της Linea είναι μια οικονομική σειρά για ψαρέματα τόσο από την ακτή όπως casting, πολυάγκιστρα, καυτερό, μπούλντο όσο και όσο και από σκάφος όπως καθετή, τσαπαρί, συρτή αφρού καθώς και για ποικιλία άλλων τεχνικών.

  Ο μηχανισμός Power 60 της Linea έχει ένα ρουλεμάν, μπομπίνα από γραφίτη, ευμέγεθες line roller, ζυγισμένο κεντρικό άξονα για σχεδόν ανύπαρκτους κραδασμούς, μεγάλη χειρολαβή με άνετο χερούλι για σίγουρο κράτημα.

 • Καλάμι Shizuka SH1500...

  Τιμή 32,00 €

  Καλάμι Shizuka SH1500 60-120G 3.60MT αποτελείται από τέσσερα στελέχη. Το casting weight του είναι 60-120 γρ. Το βάρος του είναι 270 γραμμάρια και το μήκος του μεταφοράς 112 εκατοστά.

  Ο μηχανισμός Jade50  καλύπτει τις τεχνικές ψαρέματος, τόσο από την ακτή όσο κι από το σκάφος.

 • Σετ καλαμιού Adriatic 3.60 και μηχανισμού VIgor Silk 50 της εταιρείας Linea Effe αποτελείται από 4 στελέχη με δετά δαχτυλίδια. Το μήκος του κλειστό μόλις 1,19. Μηχανισμός με υψηλής αντίστασης σώμα από γραφίτη και εργονομική λαβή που προσαρμόζεται αριστερά ή δεξιά. Διαθέτει μεγάλο roller για σωστότερη κατανομής της πετονιάς στην μπομπίνα. Ο μηχανισμός προσφέρεται μαζί με την πετονιά.

 • Σετ καλαμιού Adriatic 4.20 και μηχανισμού VIgor Silk 60 της εταιρείας Linea Effe αποτελείται από 5 στελέχη με δετά δαχτυλίδια. Το μήκος του κλειστό μόλις 1,12. Μηχανισμός με υψηλής αντίστασης σώμα από γραφίτη και εργονομική λαβή που προσαρμόζεται αριστερά ή δεξιά. Διαθέτει μεγάλο roller για σωστότερη κατανομής της πετονιάς στην μπομπίνα. Ο μηχανισμός προσφέρεται μαζί με την πετονιά.