Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Fiiish

Υπάρχουν 4 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-4 από σύνολο 4
  • Μειωμένη τιμή

  Maxi Combo 5g/10/15g

  Κανονική τιμή 20,50 € Τιμή 19,00 €

  Αυτό το δόλωμα που προέρχεται από τις έρευνες για το ψάρεμα του ποταμίσιου λαβρακιού είναι ένας συνδυασμός καινοτόμων σημείων που προσφέρουν εξαιρετικές ικανότητες ελκυστικότητας.

 • Τεχνητό δόλωμα σιλικόνης Black Minnow 160 No5 της εταιρείας Fiiish ιδανικό για πολλές τεχνικές ψαρέματος. Κάθε συσκευασία αποτελείται από 3 ανταλλακτικά σώματα σιλικόνης. Το μέγεθος 160 χιλ. είναι ιδανικό για ψάρια του βυθού, αφού η σιλικόνη σε κάθε της κίνηση μοιάζει με μικρόψαρο που κινείται κοντά στο βυθό.  

 • Μολυβοκεφαλή Black Minnow...

  Από Τιμή 6,50 €

  Μολυβοκεφαλή  Black Minnow 160 No5 της εταιρείας Fiiish είναι κατάλληλη για το τεχνικό δόλωμα σιλικόνης Black Minnow μεγέθους Νο5 (160χιλ.). Η μολυβοκεφαλή Deep είναι ιδανική για χρήση αργής και μεσαίου ρυθμού βύθισης και είναι σχεδιασμένη για να στοχεύει τα ψάρια που κινούνται από 30 έως 50 μέτρα βάθος. Ενώ η μολυβοκεφαλή Extra Deep είναι σχεδιασμένη για να στοχεύει τα ψάρια που κινούνται από 40 έως 100 μέτρα βάθος. 

  Η συσκευασία περιέχει 1 τμχ.

 • Μολυβοκεφαλή 60 γρ. Black Minnow 160 No5 της εταιρείας Fiiish είναι κατάλληλη για το τεχνικό δόλωμα σιλικόνης Black Minnow μεγέθους Νο5 (160χιλ.). Η μολυβοκεφαλή Off Shore είναι ιδανική για χρήση αργής και μεσαίου ρυθμού βύθισης και είναι σχεδιασμένη για να στοχεύει τα ψάρια που κινούνται από 15 έως 60 μέτρα βάθος.

  Η συσκευασία περιέχει 2τμχ.