Λίστα προϊόντων ανά εταιρία Fiiish

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 22
 • Combo Deep 90gr No5 BLACK...

  Τιμή 19,50 €

  Combo Deep 90gr No5 BLACK MINNOW της Fiiish περιλαμβάνει μια σιλικόνη αρματωμένη με μολυβοκεφαλή 90γρ και ένα επιπλέον σώμα σιλικόνης ίδιου χρώματος.

 • Αγκίστρια Black Minnow

  Από Τιμή 3,50 €

  Τα αγκίστρια Black Minnow με την πρωτοποριακή πατέντα Krog της Fiiish, εξαιρετικά δυνατά που παρέχουν την τέλεια απόδοση και ισορροπία. Διαθέτουν πολύ μεγάλη αντοχή κατά της διάβρωσης από το θαλασσινό νερό και πολύ αποδοτικό και μυτερό αρπάδι. Κάθε φακελάκι διαθέτει 4 αγκίστρια από το Νο1 των τεχνητών δολωμάτων Black Minnow έως και το Νο5.

 • Η μολυβοκεφαλή Black Minnow Off Shore 6 γραμμαρίων της Fiiish λειτουργεί περισσότερο ως άρθρωση, επιτρέποντας το σιλικονούχο να πραγματοποιεί πολλές κινήσεις και του προσδίδει μεγάλη ελευθερία. Με αυτήν την μολυβοκεφαλή μπορείτε να εξερευνείτε κάθετα περιοχές. Ψαρεύει καλύτερα σε χαμηλές ταχύτητες και μπορεί να φτάσει μέχρι τον βυθό.

 • Η μολυβοκεφαλή Black Minnow-Shallow της Fiiish είναι ιδανικές για δύσκολες ή ρηχές περιοχές. Βασίζονται σε ένα νέο, πρωτοποριακό σχεδιασμό του τμήματος στο οποίο ''κλειδώνει'' το αγκίστρι, σαν μεντεσές, αλλά ταυτόχρονα του επιτρέπει μεγάλη ελευθερία κινήσεων.

  Μολυβοκεφαλές Black Minnow για αρμάτωμα στα σώματα της ίδιας σειράς.

 • εχνητό δόλωμα σιλικόνης Black Minnow No4 της εταιρείας Fiiish ιδανικό για πολλές τεχνικές ψαρέματος. Κάθε συσκευασία αποτελείται από 3 ανταλλακτικά σώματα σιλικόνης. Το μέγεθος 140 χιλ. είναι ιδανικό για ψάρια του βυθού, αφού η σιλικόνη σε κάθε της κίνηση μοιάζει με μικρόψαρο που κινείται κοντά στο βυθό.  

 • Μολυβοκεφαλή Black Minnow-Shore 12γρ. για αρμάτωμα στα σώματα της ίδιας σειράς. Για ψάρεμα από βάρκα ή ακτή. Ψαρεύει καλύτερα σε χαμηλές ταχύτητες και μπορεί να φτάσει μέχρι το βυθό.

 • Η μολυβοκεφαλή Black Minnow-Shallow 10γρ. της Fiiish είναι ιδανικές για δύσκολες ή ρηχές περιοχές. Βασίζονται σε ένα νέο, πρωτοποριακό σχεδιασμό του τμήματος στο οποίο ''κλειδώνει'' το αγκίστρι, σαν μεντεσές, αλλά ταυτόχρονα του επιτρέπει μεγάλη ελευθερία κινήσεων.

  Μολυβοκεφαλές Black Minnow για αρμάτωμα στα σώματα της ίδιας σειράς.

 • Μολυβοκεφαλή Black Minnow-Extra Deep  για αρμάτωμα στα σώματα της ίδιας σειράς. Η Extra Deep είναι πιο στιβαρή από την Deep, σχεδιασμένη να φτάσει στα κατώτατο σημείο γρήγορα.

 • Μολυβοκεφαλή Black Minnow-Search  για αρμάτωμα στα σώματα της ίδιας σειράς. Σχεδιασμένη για να κολυμπάει με το κεφάλι κάτω και το σιλικονούχο σώμα πάνω.

 • Τεχνητό δόλωμα σιλικόνης Black Minnow No2 της εταιρείας Fiiish ιδανικό για πολλές τεχνικές ψαρέματος. Κάθε συσκευασία αποτελείται από 3 ανταλλακτικά σώματα σιλικόνης. Το μέγεθος 90 χιλ. είναι ιδανικό για ψάρια του βυθού, αφού η σιλικόνη σε κάθε της κίνηση μοιάζει με μικρόψαρο που κινείται κοντά στο βυθό.  

 • Τεχνητό δόλωμα σιλικόνης Black Minnow No3 της εταιρείας Fiiish ιδανικό για πολλές τεχνικές ψαρέματος. Κάθε συσκευασία αποτελείται από 3 ανταλλακτικά σώματα σιλικόνης. Το μέγεθος 120 χιλ. είναι ιδανικό για ψάρια του βυθού, αφού η σιλικόνη σε κάθε της κίνηση μοιάζει με μικρόψαρο που κινείται κοντά στο βυθό.  

 • Τεχνητό δόλωμα σιλικόνης Black Minnow No1 της εταιρείας Fiiish ιδανικό για πολλές τεχνικές ψαρέματος. Κάθε συσκευασία αποτελείται από 4 ανταλλακτικά σώματα σιλικόνης. Το μέγεθος 170 χιλ. είναι ιδανικό για ψάρια του βυθού, αφού η σιλικόνη σε κάθε της κίνηση μοιάζει με μικρόψαρο που κινείται κοντά στο βυθό.  

 • DOUBLE COMBO SEARGH 8gr

  Τιμή 13,20 €

  Τα σιλικονούχα δολώματα Combo της Fiiish είναι αρματωμένα, έτοιμα για ψάρεμα. Η συσκευασία Black Minnow περιλαμβάνει άλλο ένα σιλικονούχο σώμα. Η βασική τους διαφορά από άλλες σιλικόνες είναι η κίνησή τους. Το μη συμπαγές σώμα  τους διατηρεί κρυφό το αγκίστρι και σας επιτρέπει να το ψαρεύετε σε οποιαδήποτε περιοχή. Τα μεγαλύτερα τεχνητά ψαρεύονται και με την τεχνική του jigging.

 • Combo Off Shore 10gr- x2

  Τιμή 13,20 €

  Τα σιλικονούχα δολώματα Combo της Fiiish είναι αρματωμένα, έτοιμα για ψάρεμα. Η συσκευασία Black Minnow περιλαμβάνει άλλο ένα σιλικονούχο σώμα. Η βασική τους διαφορά από άλλες σιλικόνες είναι η κίνησή τους. Το μη συμπαγές σώμα  τους διατηρεί κρυφό το αγκίστρι και σας επιτρέπει να το ψαρεύετε σε οποιαδήποτε περιοχή. Τα μεγαλύτερα τεχνητά ψαρεύονται και με την τεχνική του jigging. Ειδικά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε ψάρια όπως λαβράκι, τσιπούρα και μελανούρια.  

 • Combo Off Shore 10gr

  Τιμή 9,90 €

  Τα σιλικονούχα δολώματα Combo της Fiiish είναι αρματωμένα, έτοιμα για ψάρεμα. Η συσκευασία Black Minnow περιλαμβάνει άλλο ένα σιλικονούχο σώμα. Η βασική τους διαφορά από άλλες σιλικόνες είναι η κίνησή τους. Το μη συμπαγές σώμα  τους διατηρεί κρυφό το αγκίστρι και σας επιτρέπει να το ψαρεύετε σε οποιαδήποτε περιοχή. Τα μεγαλύτερα τεχνητά ψαρεύονται και με την τεχνική του jigging.