Νέα προϊόντα

  • Νέο

  Stand-Tenya 75gr NAKAZIMA

  Τιμή 5,00 €

  Stand-Tenya 75gr της NAKAZIMA με πολυεδρικό σχήμα που βοηθάει την βύθιση, όσο και στην προκλητική στάση του δολώματος στον βυθό.

  • Νέο

  Καταδυτικός φακός χειρός XQ-2 DIVE Led της UNO, κατάλληλος για βάθος έως 10 μέτρα. Το λαμπάκι του είναι CREE led με μεγάλη αυτονομία και τα μεταλλικά του μέρη αποτελούνται από αλουμίνιο. Μπαταρίες : 4 x AA

  • Νέο

  Ψαράκι Ultra Light Minnow 6cm της RAPALA με μικρό σώμα πολλές φορές αποτελούν αποτελεσματικότερο δόλωμα, καθώς πολλά είδη ψαριών προτιμούν ένα εύκολο γεύμα μιας μπουκιάς. Επιτυγχάνει μεγάλες βολές, βυθίζεται αργά και χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη γλώσσα του αποκτά μια πλεύση με νευρικές απότομες κινήσεις.

  • Νέο

  Ψαράκι Shadow Solid Shad...

  Τιμή 10,50 €

  Ψαράκι Shadow Solid Shad 5cm της RAPALA με αεροδυναμικό σχεδιασμό και ισορροπία για μακρινές βολές ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Με βάρος κατάλληλο για να βυθίζεται γρήγορα, φτάνει το επιθυμητό βάθος αμέσως και μένει στην επίμαχη ζώνη κατά την ανάκτηση.

  • Νέο

  Αγκίστρια 2335DT MUSTAD

  Από Τιμή 55,00 €

  Αγκίστρια 2335DT της MUSTAD ίσιο, στρογγυλό και μακρύ κορμό με θηλιά για εύκολη πρόσδεση. Ιδανικό για ψάρεμα ξιφία για τα νούμερα 2-3, τα κλασικά μεγέθη για παραγάδι και το Νο 11-12 για μπαλακαθετές.