Νέα προϊόντα

  • Νέο

  Ισοθερμικό εσώρουχο αναπνέουν και απορροφητικό υλικό, με πρόσθετες επίπεδες ραφές, σετ 2 τεμαχίων. Ύφασμα 2 στρωμάτων, λεπτό πολυαμίδιο μέσα, καθαρό βαμβάκι έξω. Οι πόροι του υφάσματος επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει, το εσωτερικό στρώμα πολυαμιδίου κρατά την υγρασία μακριά από το δέρμα, το εξωτερικό στρώμα βαμβακιού απορροφά τον ιδρώτα και εξασφαλίζει την γρήγορη εξάτμισή του.

  • Νέο

  Γάντια BEHR ICE

  Τιμή 10,00 €

  Αδιάβροχα γάντια με εσωτερική επένδυση micro fleece. Είναι πολύ πρακτικά με σχεδιασμό slit finger, ειδική επιφάνεια στον δείκτη για το χειρισμό touch screen και αντιολισθητική παλάμη. Κατασκευασμένα από 80% polyester και 20% elestan.

  • Νέο

  Οι παραμάνες Jack Link παρομοιάζει "συνδετήρα" και επιτρέπει την γρήγορη αλλαγή των τεχνητών δολομάτων. Είναι εύκολες στην χρήση τους και βρίσκουν εφαρμογή σε πολλές εφαρμογές. Το βασικό χαρακτηριστικό τους είναι ότι ο κορμός τους είναι κατασκευασμένος από εννιαίο μέταλλο, ώστε να ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες απελευθέρωσης. Το στενό μέρος της  παραμάνας σχηματίζει μια μικρή γωνία ώστε να εμποδίζει τον κόμπο να γλυστρίσει.